emrgndr yazdı: Pzt Haz 18, 2018 11:44 pm
şöyle bir tahminim var tc kimlik no ile başkasi benim üzerime acmış veya ben daha onceden açmış olabilirim ömer bey kontrol ederse iyi olur.
T.C.'nize panel açılsa zaten kayıt olurken böyle bir hesap mevcut diye uyarı gelir.
Siz sanırım birşeyleri bilerek yanlış yapıyosunuz gibi geliyor bana...
size inandırmam icin ne diyebilirim inanmak veya inanmamak zorunda değilsiniz ama dediğiniz gibi olsaydı bilerek yaptı felan olsaydı bu konuyu acmazdım ve sizin vaktinizi calmazdım sizden yardım etmenizi istiyorum herşeyimi doğru giriyorum hatta 2 hafta gecti hergün deniyorum yinede biglierniz yanlış dıyor.
emrgndr yazdı: Pzt Haz 18, 2018 11:44 pm
şöyle bir tahminim var tc kimlik no ile başkasi benim üzerime acmış veya ben daha onceden açmış olabilirim ömer bey kontrol ederse iyi olur.
T.C.'nize panel açılsa zaten kayıt olurken böyle bir hesap mevcut diye uyarı gelir.
Siz sanırım birşeyleri bilerek yanlış yapıyosunuz gibi geliyor bana...
Yaş tarihinizi doğru girin. Tam girmeye özen gösterin.
Panel bilgileri tam ve eksiksiz olmalı. Panel daha evvelden açıldı ise zaten uyarı verir. CSDuragi hizmetlerinden vergi veriyor, para yatırır iken bile TC numarası açıklamada yazmalıdır ki, muhasebe de sıkıntı çıkmasın. Facebook üzerinden mesaj atın, facebook a bir tek Ömer TELLİ bakmıyor, cevabı alırsınız.