Genel Af
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 33
Genel Af
şikayet bölümündeki genel af konusu kilitlendi yaklaşık 4 gün önce konuya mesaj attım af edilmem için bilgileri bugunde konu kilitlendi ne yapmam gerekiyor şikayet konusuda açtım 5 gün önce oda onaylanmadı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Genel Af
[@Bilinmeyen Etiket]òòò
[@Bilinmeyen Etiket]
@PaZee
@Taha Demirbaş Demirbaş[/mention]
[@Bilinmeyen Etiket]
@PaZee
@Taha Demirbaş Demirbaş[/mention]
Linklerini gizle |
-
Genel Af
Sizin yaptığınız birnevi dolandırıcılık ve şuanda dolandırıcılıktan yasaklananların hiçbirinin yasağı kaldırılmadı.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
Genel Af
onlar satmadılar ama sonuçta satmaya çalıştılar kapanmasaydı satıcaklardı ben sattım ayrıca karşı tarafa parayıda iade ettim eksiksiz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Genel Af
@nesCafe
Oda doladirciligin yarısı olur.Ondan konunuzu şikayet bolümune kanitlarsaniz belki ömer abi öyle afeder.
Oda doladirciligin yarısı olur.Ondan konunuzu şikayet bolümune kanitlarsaniz belki ömer abi öyle afeder.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Genel Af
Genel af geldi ama Dolandırıcılık Csdurağı üzerinden para kazanmaya çalışan insanların yasağı kalıcıdır siz eğer böyle bir hataya düştüyseniz ne yazıkki banınız kalıcı.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Genel Af
serveri satmak csduragi serverlerinden para kazanmak demek bunu wild gamingde yapmaya teşebbüs etti aynı şey 2 gün daha kalsalardı satıcaklardı
ayrıca şuan serverini satmaya çalışan die bi konu açıldı en son konu şikayet bölümünde oradaki hesapda kapatılmadı sadece uyarı verildği gözüküyor
ayrıca şuan serverini satmaya çalışan die bi konu açıldı en son konu şikayet bölümünde oradaki hesapda kapatılmadı sadece uyarı verildği gözüküyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Genel Af
Wild gaming satmaya çalıştığı olsada satmadi benimde ona bakarsanız ana panel verecektim ama csduraginda konu açtım yasak dediler vermedim talha ya ozel den sordum vermedin sürece sıkıntı olmaz ama siz satmisiniz ama siz yinede şansınızı deneyin derim
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Genel Af
facedende yazdım konu açtım yorum attım ne yaptıysam yaptım ama çok sinirli olsaydı bana ömer abi her türlü banlardı forumdan yanlışmıyım
Linklerini gizle |