Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ts3 satın alma sorunu.

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
atahangunduzalp
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen atahangunduzalp »

benim panelimde 156 tl bakiye var ts3 satın alıcağım ön iplerden fakat örnek veriyorum ts10.csduragi.info satın alınmış fakat hiçbirşeyi değiştirilmemiş yeni birşey dahi yapılmamış öyle duruyor birden fazla ön iplerdeki ts3 ler öyle buna bir çözüm getirirseniz sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen Red »

atahangunduzalp yazdı: Çrş Haz 13, 2018 2:01 pm benim panelimde 156 tl bakiye var ts3 satın alıcağım ön iplerden fakat örnek veriyorum ts10.csduragi.info satın alınmış fakat hiçbirşeyi değiştirilmemiş yeni birşey dahi yapılmamış öyle duruyor birden fazla ön iplerdeki ts3 ler öyle buna bir çözüm getirirseniz sevinirim.
ts1 - ts30 arası sadece pro serverlara satılıyor diye biliyorum yani cs5 - ts5 gibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Hiçbir şeyi değiştirilmemiş olsa bile sonuçta orası kiralanmış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen JustR1x »

atahangunduzalp yazdı: Çrş Haz 13, 2018 2:01 pm benim panelimde 156 tl bakiye var ts3 satın alıcağım ön iplerden fakat örnek veriyorum ts10.csduragi.info satın alınmış fakat hiçbirşeyi değiştirilmemiş yeni birşey dahi yapılmamış öyle duruyor birden fazla ön iplerdeki ts3 ler öyle buna bir çözüm getirirseniz sevinirim.
Ts yi alan kişi istediği gibi kullanır, ister düzenler isterse oyle bırakır, ne zaman iptal ederse o zaman kiralanır. Ön ipdeki bazı tsler çalışmıyor diye biliyorum
En son JustR1x tarafından Çrş Haz 13, 2018 4:44 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen Red »

JustR1x yazdı: Çrş Haz 13, 2018 4:35 pm
Ts yi alan kişi istediği gibi kullanır, ister düzenler isterse oyle bırakır, ne zaman iptal ederse o zaman kiralanır. Ön ipdeki bazı tsler çalışmıyor.
ön ipteki tsler çalışmıyor değil çalışıyor pro serverlara veriliyor cs5 kiminse ts5 de ona kiralanıyor ticket açar ise

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen Yozgatle »

Mesela cs29 benim ts29 istedik verdi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LonelyWolf [PHONE]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen LonelyWolf [PHONE] »

kardeşim pro serveri al cs1 ve cs30 arasi ilk 30 lu ts iplerinden alabilirsin ama boşta ise alabiliyorsun

ben cs29 aldim baktim ts29 boşta ama kirada değil ömer abiyle görüştüm sağolsun verdi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LonelyWolf [PHONE]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ts3 satın alma sorunu.

Mesaj gönderen LonelyWolf [PHONE] »

realgaming yazdı: Çrş Haz 13, 2018 4:35 pm
JustR1x yazdı: Çrş Haz 13, 2018 4:35 pm

Ts yi alan kişi istediği gibi kullanır, ister düzenler isterse oyle bırakır, ne zaman iptal ederse o zaman kiralanır. Ön ipdeki bazı tsler çalışmıyor.
ön ipteki tsler çalışmıyor değil çalışıyor pro serverlara veriliyor cs5 kiminse ts5 de ona kiralanıyor ticket açar ise

ben 1 hafta önce cs29 aldim ts29 boştaydi ömer beye mesaj attim oda verdi sağolsun sadece pro serverle veriyor bu imkani

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala