noeldayi yazdı: Sal Haz 12, 2018 5:52 pm
Başka serverlere giriyorum ping yok bizim serverde pingler havada saldırı yiyoruz loglardan bakma şansınız varmıdır?
Bizde de ping çıkmaya başladı. Şu an biraz rahatladı server, pingler inmeye başladı. Sizde de aynı durum var mı şu an?
noeldayi yazdı: Sal Haz 12, 2018 5:52 pm
Başka serverlere giriyorum ping yok bizim serverde pingler havada saldırı yiyoruz loglardan bakma şansınız varmıdır?
Bizde de ping çıkmaya başladı. Şu an biraz rahatladı server, pingler inmeye başladı. Sizde de aynı durum var mı şu an?
Bizimki tamamen saldırıyla alakalı adam gelıyor izleyin diyor vuruyor küfür edip çıkıyor.
noeldayi yazdı: Sal Haz 12, 2018 7:02 pm
Bizimki tamamen saldırıyla alakalı adam gelıyor izleyin diyor vuruyor küfür edip çıkıyor.
Bu cfg saldırılarında cfg komutlarını bulma eklentisi bende vardı bir rus sitesinde bulmuştum. Onu tekrardan arama peşindeyim. Bulduğum takdirde cfg saldırılarını engellemeye çalışacağım. Fakat makine saldırılarına yapabileceğim pek bir şey yok.
Yeni güncelleme tek olarak denemek için belirli kesimlere yüklenmekte. Başarı sağlandı ise diğer Makinalara yüklenmekte. Bölgesel ping artımı olabilir. Normal bir durumdur.