Kısa bir ara verme kararı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Merhabalar,
Yasağım yeni kalkmış olsada kısa 3-4 aylık bir ara vermek istiyorum her şeye.
Nişanlanacaktım, 2 ay sonra ama maalesef ki nişanı iptal ettim 10 dakika önce kafamı toplamam gerekli forumda etiket atarsanız geceleri girip bakarım konulara. Yardımcı olabileceğim konuları herkes biliyor aslında youtube de ara veriyorum.
Geceleri 10-20 dakikalığına @ENESIZM kardeşimin yanında olabilirim haftada 2-3 kere olmak üzere.
Yani dolaylı bir bırakma aktif olamama söz konusu bazı arkadaşlar cevap vermeyince ego kastığımı söylemekte o yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Nişanlanacaktım, 2 ay sonra ama maalesef ki nişanı iptal ettim 10 dakika önce kafamı toplamam gerekli forumda etiket atarsanız geceleri girip bakarım konulara. Yardımcı olabileceğim konuları herkes biliyor aslında youtube de ara veriyorum.
Geceleri 10-20 dakikalığına @ENESIZM kardeşimin yanında olabilirim haftada 2-3 kere olmak üzere.
Yani dolaylı bir bırakma aktif olamama söz konusu bazı arkadaşlar cevap vermeyince ego kastığımı söylemekte o yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Daha maçlarımız, geceleri güzel sohbetlerimiz olacaktı kanka hemen nereye böyle 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Yaşanılan şeyler insanları bazen başka şeylere itiyormuş bunu görüyoruz, en yakın zamanda bilgisayara geçip konuşmaya gelirim.ENESIZM yazdı: Pzt Haz 11, 2018 12:49 am Daha maçlarımız, geceleri güzel sohbetlerimiz olacaktı kanka hemen nereye böyle![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yerim yurdum belli kanka her zaman beklerim konuşmaya gerekse derdini anlatmaya elimden geldiğince yardımcı olurum. <3alpersoylu34 yazdı: Pzt Haz 11, 2018 12:50 amYaşanılan şeyler insanları bazen başka şeylere itiyormuş bunu görüyoruz, en yakın zamanda bilgisayara geçip konuşmaya gelirim.ENESIZM yazdı: Pzt Haz 11, 2018 12:49 am Daha maçlarımız, geceleri güzel sohbetlerimiz olacaktı kanka hemen nereye böyle![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
@AlperSoylu yenı yenı baslamısdık halbukı Beklıyoruz Tekrardan Allaha Emanet
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Her daim yanındayım kardeşim biliyorsun, umarım İbranice cümleler ile seni tekrar eski haline getirebiliriz konyalı :d
Linklerini gizle |
-
Alpercigim geldiginde haber et seni beklicegimalpersoylu34 yazdı: Pzt Haz 11, 2018 12:41 am Merhabalar,
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 18
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Belirlenmedi