svcökertme pligini
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
SANSET *ReİS*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
svcökertme pligini
Öncelikle Selamın Aleyküm Yekta Bey Af Cıkdı Ve Affedilmeyi Bekliyom Server Acmayı Bile düşünüyom
svcökertme pliginde benim bildigim bi kac server var consola svcokert dedigimiz an cokuyor hani bu bi pligin ben burda paylaşmam cunku herkes alıp onun bunun paneline pligin diye paylaşcak o yüzden şöyle diyeyim en basit jailbreak serverlerinde pligini adam yükliyor hic bi sıkıntısı olmanda jb menuyu mesela ve jbmenuun icinde bi kodlama geciyor o kodlamada mesela consola sadece svcokert dersen direk Düşuyor herkes atıyor serverden ve server ısforde geri donuyor onlem aldık diyonuz ben sadece boyle bi pligin cıkdı bunuda engelleyin cözüm bulun diye yayınladım yanlısım olduysa özür diliyorum
zaten suandada affedilmeyi bekliyom affedilsem direk server alıp server acacam o yüzden bekliyom ...
svcökertme pliginde benim bildigim bi kac server var consola svcokert dedigimiz an cokuyor hani bu bi pligin ben burda paylaşmam cunku herkes alıp onun bunun paneline pligin diye paylaşcak o yüzden şöyle diyeyim en basit jailbreak serverlerinde pligini adam yükliyor hic bi sıkıntısı olmanda jb menuyu mesela ve jbmenuun icinde bi kodlama geciyor o kodlamada mesela consola sadece svcokert dersen direk Düşuyor herkes atıyor serverden ve server ısforde geri donuyor onlem aldık diyonuz ben sadece boyle bi pligin cıkdı bunuda engelleyin cözüm bulun diye yayınladım yanlısım olduysa özür diliyorum
zaten suandada affedilmeyi bekliyom affedilsem direk server alıp server acacam o yüzden bekliyom ...
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
SANSET *ReİS*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
svcökertme pligini
Ve Yekta Bey ben herkes gibi fake hesap acıp klan yasaklandırmayada calısmıyom bu gune kadarda saldırı felanda yapmadım ve sizin csduragındada cok iyi ortamlarım vardı yasaklanmadan once
Bi Hata yapdım yasaklandım diyeyim hatamıda biliyom ve kabulleniyorum Saygılarım SANSET [ReİS*]
Bi Hata yapdım yasaklandım diyeyim hatamıda biliyom ve kabulleniyorum Saygılarım SANSET [ReİS*]
| Linklerini gizle |
-
SANSET *ReİS*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
svcökertme pligini
Bana Bu cokertme olayınıda kanıtla dersen kanıtlayada bilriim pliginiyle beraeber 2 3 server de var benim oynadıgım ama digerlerini bilmiyom tabi
| Linklerini gizle |
-
Mhoss
svcökertme pligini
Csduragi.com benim diyen sen degilmidyin millete satiyim diyordun sen dolandiriciliktan banalndin ins yasagin kalkmaz
| Linklerini gizle |
-
SANSET *ReİS*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
Mhoss
-
Mhoss
-
Yozgatle
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
svcökertme pligini
Bu konuyu bende hatirliyorum bu dolandiriciliga girer Omer abiye domaini satiyim dior
| Linklerini gizle |
-
SANSET *ReİS*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
svcökertme pligini
valla o zaman cahilligim di diyeyim o zmn ne diyeyim affederse server acacam yok affetmese zaten boyle takılcam diyecek lafım yok
| Linklerini gizle |
-
SANSET *ReİS*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
svcökertme pligini
Burda Benim Sorunum Olmadı Yasaklandıysamda Herkes Gibi Fake Hesap acıp formdada takılmam 
| Linklerini gizle |