Başta yönetim ekibine e herkese iyi oyunlar diliyorum ,
Panel konusunda artık yenilenme ve eksiklerin giderilmesini ve bunun ne zaman olacağını sormak istiyorum.Yeni panel gelecekse şunların kesinlikle olmasını istiyoruz ;
## Top15 Listesini anlik görme , Tek tusla sifirlama
## Loglarin daha detayli saat gun vs. gösterilmesi.
## ColorChat , dhudmessage gibi eklentilerde hata çıkıyor ( Basit ama bilmeyenler için düzeltilmesi gerekli )
## IP Ban , ban listesini anlık görebilme tek tuşla temizleye bilme
## Basit eklentiler kısmında biraz daha ekleme yapılmalı , örneğin basit olanlardan ( mermi arkasindan iz , oto cevap eklentisi , silahlari sirtta tasima ) gibi basit kucuk eklentiler.
## Panel arayüzünün canlı renkle hitap etmesi ( bu biraz özel istek oldu )
## Ve mümkümse script kodlama kullanılması , normal html kodlamada sayfadan sayfaya geçmek zaman aliyor ama script olursa sayfadan sayfaya geçiş daha hızlı kolay olacağını düşünüyorum. ( Yanlışda biliyor olabilirim script miydi yada başka bi kodlamamı düzeltirsiniz ).
Yeni panel ne zaman gelir gelirse bunlar olacak ???
Yeni Panel ve olması gereken özellikler.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Zaten yeni panel ile çeşitli şeyler gelecek, bu dedikleriniz çoğu da bilinen ve gelecek şeyler. Şuan hepsine cevap verebilirim hatta, hata verme konusunda CSD 1.8.3 AmxStudio Derleyicisine çok önceden geçtiği için bu hataları vermekte daha toplu bir eklentide o hatalar olmaz. Yani bu şıkkı eliyorsunuz.mr1mr2 yazdı: Prş Haz 07, 2018 4:26 pm Başta yönetim ekibine e herkese iyi oyunlar diliyorum ,
Panel konusunda artık yenilenme ve eksiklerin giderilmesini ve bunun ne zaman olacağını sormak istiyorum.Yeni panel gelecekse şunların kesinlikle olmasını istiyoruz ;
## ColorChat , dhudmessage gibi eklentilerde hata çıkıyor ( Basit ama bilmeyenler için düzeltilmesi gerekli )
## Basit eklentiler kısmında biraz daha ekleme yapılmalı , örneğin basit olanlardan ( mermi arkasindan iz , oto cevap eklentisi , silahlari sirtta tasima ) gibi basit kucuk eklentiler.
## Ve mümkümse script kodlama kullanılması , normal html kodlamada sayfadan sayfaya geçmek zaman aliyor ama script olursa sayfadan sayfaya geçiş daha hızlı kolay olacağını düşünüyorum. ( Yanlışda biliyor olabilirim script miydi yada başka bi kodlamamı düzeltirsiniz ).
Çeşitli küçük eklenetiler konusunda, yeni panelle gelecek bir sürü küçük fun eklentiler olacağı duyumunu aldım ki @Yek'-ta 'nın yaptığı özel bir kaç eklenti de sizlerin önüne sürülücek bir şey.
Arayüz Temasını gördünüz mü? Büyük ihtimal hayır, yeni panel giflerine bakmanızı öneririm.
Ban listelerine erişim panelden zaten var, çoğu kullanıcı bilmiyor ama banned.cfg nin içerisinde tüm banlar mevcut.
Logların daha detaya indirilmesi serveri yorar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Tamamdır teşekkürler , birde panelin giflerine nerden bakabilirim ??Poseidon* yazdı: Prş Haz 07, 2018 4:39 pmZaten yeni panel ile çeşitli şeyler gelecek, bu dedikleriniz çoğu da bilinen ve gelecek şeyler. Şuan hepsine cevap verebilirim hatta, hata verme konusunda CSD 1.8.3 AmxStudio Derleyicisine çok önceden geçtiği için bu hataları vermekte daha toplu bir eklentide o hatalar olmaz. Yani bu şıkkı eliyorsunuz.mr1mr2 yazdı: Prş Haz 07, 2018 4:26 pm Başta yönetim ekibine e herkese iyi oyunlar diliyorum ,
Çeşitli küçük eklenetiler konusunda, yeni panelle gelecek bir sürü küçük fun eklentiler olacağı duyumunu aldım ki @Yek'-ta 'nın yaptığı özel bir kaç eklenti de sizlerin önüne sürülücek bir şey.
Arayüz Temasını gördünüz mü? Büyük ihtimal hayır, yeni panel giflerine bakmanızı öneririm.
Ban listelerine erişim panelden zaten var, çoğu kullanıcı bilmiyor ama banned.cfg nin içerisinde tüm banlar mevcut.
Logların daha detaya indirilmesi serveri yorar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Paylaşılan bir konu vardı, hatırlamıyorum tam olarak. @Yek'-ta elinde mevcut gif var mı?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
hala gelecek 
Sömestr tatiliydi yaz tatiti oldu

Sömestr tatiliydi yaz tatiti oldu
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG