Ts3 Csduragi Acilacakmi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 46
- Clan İsmi: Janissary
Ts3 Csduragi Acilacakmi
Arkadaşlar Ts3 csduragi açılacakmı söylermisiniz ? Yeni açtıkları oda aç takıl tssinde Allah Kitap sövüyorlar ve ordaki adminler ilgilenmiyor sövmek serbest resmen sadece reklam atmak yasakmış ts3 csduragi acilmicaksa bilgisayarimi cidden satacağım ben sadece teamspeak3'lerde takılan bir insanım lütfen söylermisiniz açılacakmı kalıcı olarak kapalımı olacak ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ts3 Csduragi Acilacakmi
Şuana kadar açılmadığına göre ilerdede açılmıyıcaktır herhalde en doğrusu zaten açılmaması...
Linklerini gizle |
-
Ts3 Csduragi Acilacakmi
Pek bir fikrim yok ama muhtemelen açılmayabilir. Çok saldırı oluyor ve küfür oluyor. İnsanlar çıldırmış neye küfür edeceklerini bilemiyorlar. Kutsal olan annelere küfürü geçtim, Kur'an, Allah, her şeye küfür ediyorlar. Adminler banlasa bile diğer gün yeniden gelip devam ediyor. Adminler de her gün her saat ilgilenemeyeceğine göre takıldığın ts3 adresleri gibi olacak. Yani açılır mı açılmaz mı bilemiyorum ama ben açılmamasını isterimhayatbos yazdı: Çrş Haz 06, 2018 8:13 pm Arkadaşlar Ts3 csduragi açılacakmı söylermisiniz ? Yeni açtıkları oda aç takıl tssinde Allah Kitap sövüyorlar ve ordaki adminler ilgilenmiyor sövmek serbest resmen sadece reklam atmak yasakmış ts3 csduragi acilmicaksa bilgisayarimi cidden satacağım ben sadece teamspeak3'lerde takılan bir insanım lütfen söylermisiniz açılacakmı kalıcı olarak kapalımı olacak ?
En son Colditz tarafından Çrş Haz 06, 2018 8:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ts3 Csduragi Acilacakmi
Acılmasını bizde istiyoruz hocamda acılacaksa bi daima bakacak yetkili bulunması şart 2-3 tane...Colditz yazdı: Çrş Haz 06, 2018 8:18 pmPek bir fikrim yok ama muhtemelen açılmayabilir. Çok saldırı oluyor ve küfür oluyor. İnsanlar çıldırmış neye küfür edeceklerini bilemiyorlar. Kutsal olan annelere küfürü geçtim, Kur'an, Allah, her şeye küfür ediyorlar. Adminler banlasa bile diğer gün yeniden gelip devam ediyor. Adminler de her gün her saat ilgilenemeyeceğine göre takıldığın ts3 adresleri gibi olacak. Yani açılır mı açılmaz mı bilemiyorum ama ben açılmasını isterim.hayatbos yazdı: Çrş Haz 06, 2018 8:13 pm Arkadaşlar Ts3 csduragi açılacakmı söylermisiniz ? Yeni açtıkları oda aç takıl tssinde Allah Kitap sövüyorlar ve ordaki adminler ilgilenmiyor sövmek serbest resmen sadece reklam atmak yasakmış ts3 csduragi acilmicaksa bilgisayarimi cidden satacağım ben sadece teamspeak3'lerde takılan bir insanım lütfen söylermisiniz açılacakmı kalıcı olarak kapalımı olacak ?
Linklerini gizle |
-
Ts3 Csduragi Acilacakmi
Yanlış yazmışım, ben açılmamasını isterim. Kimsenin, kimsenin dinine, tanrısına, annesine, babasına... küfür etmeyi bırak hakaret etme hakkı yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Ts3 Csduragi Acilacakmi
Düzgün şartlar ile açılacaksa açılmalı.Yoksa kapalı kalsın daha iyi