Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm
1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime
Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç...
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...
Şimdi güzel kardeşim jailefsaneleri@gmail.com başkalarına sen tc bilgilerini vererek panel açtırıyosun ve onların sw almalarını sağlıyosun bi kere önce bu yanlış.
Şimdi sana sunu derim abe kardeşim onca zamandır nerdesin "ASKERDEYIM AGA ASKERDE" askerdeysen madem malum vatanımızı koruyosun eyvallah cansın,canansın, ama kardeşim sen bilgilerini başkalarına vererek panel açtırdıgın için birinci burada hatan var o paneli açıp server kullananlardada hata var çalıntı çalınma olayı varmıdır bilmem ancak burada konunun çöpe gideceğini garantileyebilirim.
Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç...
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...
Şimdi güzel kardeşim jailefsaneleri@gmail.com başkalarına sen tc bilgilerini vererek panel açtırıyosun ve onların sw almalarını sağlıyosun bi kere önce bu yanlış.
Şimdi sana sunu derim abe kardeşim onca zamandır nerdesin "ASKERDEYIM AGA ASKERDE" askerdeysen madem malum vatanımızı koruyosun eyvallah cansın,canansın, ama kardeşim sen bilgilerini başkalarına vererek panel açtırdıgın için birinci burada hatan var o paneli açıp server kullananlardada hata var çalıntı çalınma olayı varmıdır bilmem ancak burada konunun çöpe gideceğini garantileyebilirim.
Bu ortamda fazla tanıdığım insan yok hatta hiç yok gibi denilebilir kendi kendime takılırdım hep adamlarım maksat mutlu olsun eğlensin ancak böyle insan olduğunu ve hırsızlık olaylarını insanların nasıl duygularını sömüreceğini şimdi görüyorum ben artık böyle insanları olduğu için paneldende geçtim, panelimin kapatılmasını böyle insanların elinde durmamasını istiyorum.
Dahada boş yorum atmak istemiyorum, iyi forumlar.
Panel bilgilerimi kimseye vermedim diyelim ki verdim söylesinler bekliyorum.
En son GuneyCan tarafından Pzr Haz 03, 2018 4:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:22 pm
Savunma değil bu hırsızları sadece aramkzda istemiyorum gördüğün gibi kendi ip m var güney bi isim yok
Şimdi sen bize hırsız diyorsun değil mi ? Şikayet bölümü açıldığı vakit bu iftiralarının sonunu kendi elimle bizzat kanıtlı bir şekilde sonlandıracağım.
@Taha Demirbaş konuda iftira var ilgilenir misin ?
masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:22 pm
Savunma değil bu hırsızları sadece aramkzda istemiyorum gördüğün gibi kendi ip m var güney bi isim yok
Şimdi sen bize hırsız diyorsun değil mi ? Şikayet bölümü açıldığı vakit bu iftiralarının sonunu kendi elimle bizzat kanıtlı bir şekilde sonlandıracağım.
@Taha Demirbaş konuda iftira var ilgilenir misin ?
Sorularıma cevap veremiyorsunuz bilgileri veremiyorsunuz paneli kimin açtığını bilmiyorsunuz hala çırpınıyorsunuz yazık cidden yazık..