Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panelim Gitti

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ShooTeR »

GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:17 pm
ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:12 pm
masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm 1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime
Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç... ;)
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...
Şimdi güzel kardeşim jailefsaneleri@gmail.com başkalarına sen tc bilgilerini vererek panel açtırıyosun ve onların sw almalarını sağlıyosun bi kere önce bu yanlış.
Şimdi sana sunu derim abe kardeşim onca zamandır nerdesin "ASKERDEYIM AGA ASKERDE" askerdeysen madem malum vatanımızı koruyosun eyvallah cansın,canansın, ama kardeşim sen bilgilerini başkalarına vererek panel açtırdıgın için birinci burada hatan var o paneli açıp server kullananlardada hata var çalıntı çalınma olayı varmıdır bilmem ancak burada konunun çöpe gideceğini garantileyebilirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
GuneyCan

Panelim Gitti

Mesaj gönderen GuneyCan »

ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:19 pm

Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç... ;)
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.
U yapmanın bir manası yok. Askere falan gitmediğini gitsen dahi burada seni savunan insanlar sen "askerde" iken seni neden savunmadı bugün üşüştüler ?
ShooTeR yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:21 pm

Şimdi güzel kardeşim jailefsaneleri@gmail.com başkalarına sen tc bilgilerini vererek panel açtırıyosun ve onların sw almalarını sağlıyosun bi kere önce bu yanlış.
Şimdi sana sunu derim abe kardeşim onca zamandır nerdesin "ASKERDEYIM AGA ASKERDE" askerdeysen madem malum vatanımızı koruyosun eyvallah cansın,canansın, ama kardeşim sen bilgilerini başkalarına vererek panel açtırdıgın için birinci burada hatan var o paneli açıp server kullananlardada hata var çalıntı çalınma olayı varmıdır bilmem ancak burada konunun çöpe gideceğini garantileyebilirim.
Bu ortamda fazla tanıdığım insan yok hatta hiç yok gibi denilebilir kendi kendime takılırdım hep adamlarım maksat mutlu olsun eğlensin ancak böyle insan olduğunu ve hırsızlık olaylarını insanların nasıl duygularını sömüreceğini şimdi görüyorum ben artık böyle insanları olduğu için paneldende geçtim, panelimin kapatılmasını böyle insanların elinde durmamasını istiyorum.
Dahada boş yorum atmak istemiyorum, iyi forumlar.
Panel bilgilerimi kimseye vermedim diyelim ki verdim söylesinler bekliyorum.
En son GuneyCan tarafından Pzr Haz 03, 2018 4:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Panelim Gitti

Mesaj gönderen masquerade »

Savunma değil bu hırsızları sadece aramkzda istemiyorum gördüğün gibi kendi ip m var güney bi isim yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ShooTeR »

Kusura bakma ama sana başkası haber vermese panelin çalıncagından bile haberin olmuyucak!!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ENESIZM »

masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:22 pm Savunma değil bu hırsızları sadece aramkzda istemiyorum gördüğün gibi kendi ip m var güney bi isim yok
Şimdi sen bize hırsız diyorsun değil mi ? Şikayet bölümü açıldığı vakit bu iftiralarının sonunu kendi elimle bizzat kanıtlı bir şekilde sonlandıracağım.

@Taha Demirbaş konuda iftira var ilgilenir misin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
GuneyCan

Panelim Gitti

Mesaj gönderen GuneyCan »

ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:26 pm
masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:22 pm Savunma değil bu hırsızları sadece aramkzda istemiyorum gördüğün gibi kendi ip m var güney bi isim yok
Şimdi sen bize hırsız diyorsun değil mi ? Şikayet bölümü açıldığı vakit bu iftiralarının sonunu kendi elimle bizzat kanıtlı bir şekilde sonlandıracağım.

@Taha Demirbaş konuda iftira var ilgilenir misin ?
Sorularıma cevap veremiyorsunuz bilgileri veremiyorsunuz paneli kimin açtığını bilmiyorsunuz hala çırpınıyorsunuz yazık cidden yazık..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Panelim Gitti

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Kimliğinizin ön ve arka tarafının resmini omer@csduragi.com adresine mail atıp, panelinizin kapanmasını söyleyin ilgileniriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli