Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panelim Gitti

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ENESIZM »

Aylardır orta da yoktunuz bugün mü ortaya çıktınız yani biz ts3 adresi değişince ? Komik olmayın, kendinizi düşürmeyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Panelim Gitti

Mesaj gönderen vanessaaa »

GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:02 pm
vanessaaa yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:00 pm benim zaten kendi ts3 adresim var panelini sağda solda dagıtma boş konular acma millete bok atmaya calışma kendin gibi
panel senin ise özel mesaj olarak tcyi atarmısınız birde panelin kurulma tarihini ??
cs 1.6 s botlardan farkın yok ts3 adresim cs26 ının paneline ait sen neyin kafasını yaşıyosun olum mgadan türemişşsin canın sıkılmış buraya gelmişsin
En son vanessaaa tarafından Pzr Haz 03, 2018 4:06 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
GuneyCan

Panelim Gitti

Mesaj gönderen GuneyCan »

vanessaaa yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:04 pm
GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:02 pm
vanessaaa yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:00 pm benim zaten kendi ts3 adresim var panelini sağda solda dagıtma boş konular acma millete bok atmaya calışma kendin gibi
panel senin ise özel mesaj olarak tcyi atarmısınız birde panelin kurulma tarihini ??
ulan salak erifff cs 1.6 salak botlardan farkın yok ts3 adresim cs26 ının paneline ait sen neyin kafasını yaşıyosun olum mgadan türemişşsin canın sıkılmış buraya gelmişsin
Ayıp ayıp ben size en ufak bir argo veya hakaret ettim mi ts33 sizin panelinizde olsaydı bukadar korkmazdınız.İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Panelim Gitti

Mesaj gönderen masquerade »

Oğuz kardeşim ozaman logları bi kontrol edelim ne dersin :)) hatta cs26 nında cs44 unde edelim panelinize 1 den fazla kisi girdiyse direk kapanmasına razimisin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ENESIZM »

masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:06 pm Oğuz kardeşim ozaman logları bi kontrol edelim ne dersin :)) hatta cs26 nında cs44 unde edelim panelinize 1 den fazla kisi girdiyse direk kapanmasına razimisin
Panelden küfür edilmiş gibi boş yorum atma. Ne haltlar yediğinizi ortaya dökmeyelim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Panelim Gitti

Mesaj gönderen vanessaaa »

masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:06 pm Oğuz kardeşim ozaman logları bi kontrol edelim ne dersin :)) hatta cs26 nında cs44 unde edelim panelinize 1 den fazla kisi girdiyse direk kapanmasına razimisin
sıkıntı yok benden başka kimse giremez sizin gibi panelleri dagıtmıyorum ben sağ sola sonra burda panelim calındı muhatbeti yapmıyorum : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Panelim Gitti

Mesaj gönderen masquerade »

1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ENESIZM »

masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm 1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime
Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç... ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
GuneyCan

Panelim Gitti

Mesaj gönderen GuneyCan »

ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:12 pm
masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm 1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime
Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç... ;)
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Panelim Gitti

Mesaj gönderen ENESIZM »

GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:17 pm
ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:12 pm
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...
U yapmanın bir manası yok. Askere falan gitmediğini gitsen dahi burada seni savunan insanlar sen "askerde" iken seni neden savunmadı bugün üşüştüler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli