Panelim Gitti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Panelim Gitti
Aylardır orta da yoktunuz bugün mü ortaya çıktınız yani biz ts3 adresi değişince ? Komik olmayın, kendinizi düşürmeyin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Panelim Gitti
cs 1.6 s botlardan farkın yok ts3 adresim cs26 ının paneline ait sen neyin kafasını yaşıyosun olum mgadan türemişşsin canın sıkılmış buraya gelmişsin
En son vanessaaa tarafından Pzr Haz 03, 2018 4:06 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
Panelim Gitti
Ayıp ayıp ben size en ufak bir argo veya hakaret ettim mi ts33 sizin panelinizde olsaydı bukadar korkmazdınız.İyi forumlar.vanessaaa yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:04 pmulan salak erifff cs 1.6 salak botlardan farkın yok ts3 adresim cs26 ının paneline ait sen neyin kafasını yaşıyosun olum mgadan türemişşsin canın sıkılmış buraya gelmişsin
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Panelim Gitti
Oğuz kardeşim ozaman logları bi kontrol edelim ne dersin
) hatta cs26 nında cs44 unde edelim panelinize 1 den fazla kisi girdiyse direk kapanmasına razimisin

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Panelim Gitti
Panelden küfür edilmiş gibi boş yorum atma. Ne haltlar yediğinizi ortaya dökmeyelim ?masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:06 pm Oğuz kardeşim ozaman logları bi kontrol edelim ne dersin) hatta cs26 nında cs44 unde edelim panelinize 1 den fazla kisi girdiyse direk kapanmasına razimisin
Linklerini gizle |
-
Panelim Gitti
sıkıntı yok benden başka kimse giremez sizin gibi panelleri dagıtmıyorum ben sağ sola sonra burda panelim calındı muhatbeti yapmıyorum : )masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:06 pm Oğuz kardeşim ozaman logları bi kontrol edelim ne dersin) hatta cs26 nında cs44 unde edelim panelinize 1 den fazla kisi girdiyse direk kapanmasına razimisin
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Panelim Gitti
1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Panelim Gitti
Sen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç...masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm 1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
Panelim Gitti
Askerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:12 pmSen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç...masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm 1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime![]()
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Panelim Gitti
U yapmanın bir manası yok. Askere falan gitmediğini gitsen dahi burada seni savunan insanlar sen "askerde" iken seni neden savunmadı bugün üşüştüler ?GuneyCan yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:17 pmAskerdeyken malum bakamıyordum ben panelimin kapatılmasını ve çalan kişininde gereğinin yapılmasını istiyorum.ENESIZM yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:12 pmSen benim soruma cevap verir misin ? Neden aylarca konu açmadınız ? Bugün mü aklınıza geldi ? Gerçekten çok ilginç...masquerade yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:10 pm 1. Benim panelin çalınmadı 2. Dışı benim ne *** yediğimi doksene allah aşkına dök 3. Oğuz kabulmusun dedigime![]()
Yasaklanabilirim olabilir ancak panelim kapatılsın...
Linklerini gizle |