World warz zombie escape
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 119
World warz zombie escape
Merhaba arkadşlar
şuanki kullanmış olduğu World warz zombie escape 2.7 mod elinde olan satabilirmi
fiyat bırakabilir.
şuanki kullanmış olduğu World warz zombie escape 2.7 mod elinde olan satabilirmi
fiyat bırakabilir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
World warz zombie escape
Forumda para ile satış veya alış yasaktır.draven yazdı: Pzr Haz 03, 2018 3:15 pm Merhaba arkadşlar
fiyat bırakabilir.
Linklerini gizle |
-
World warz zombie escape
elinde o mod olan kişi mesaj atması yeterli satış burdan yapmıcaz 

Linklerini gizle |
-
World warz zombie escape
2.5 sürümü yabancı bir forumda bulunmakta istersen onu sana atabilirim.
+Dias adlı kişinin yaptığı escape modu csdurağında geçmiyor diye bilmiyorum (compile edilmiyor) biraz editlemen gerekiyor. (Yanlış biliyor da olabilirim)
+Dias adlı kişinin yaptığı escape modu csdurağında geçmiyor diye bilmiyorum (compile edilmiyor) biraz editlemen gerekiyor. (Yanlış biliyor da olabilirim)
Linklerini gizle |
-
World warz zombie escape
usta biraz araştırdım escape ait bir mod yokmuş onu öğrendim ve word warzın yani sadece o değil escape sunucuları zp 4.3 verisyonu kullanıyormuş
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
World warz zombie escape
Forumda paylaştıgım escape files'i kullanabilirsiniz.draven yazdı: Pzr Haz 03, 2018 3:22 pm usta biraz araştırdım escape ait bir mod yokmuş onu öğrendim ve word warzın yani sadece o değil escape sunucuları zp 4.3 verisyonu kullanıyormuş
Linklerini gizle |
-
World warz zombie escape
evet onuda gözden geçirdim güzel mod fakat söylemiş olduğum gibi word warz escape modunu tercih ediyortum 

Linklerini gizle |
-
World warz zombie escape
World War'Z kullandigi ze 2.7 diye birsey yok Zombie Plague 5.0.8 kullaniyorlar her turlu de kanitlarim Plagueyi escape mapinda oynuyacaksin olay bu Escape siye bir mod da yok zaten haritasi vardir
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
World warz zombie escape
Aynpasa55 yazdı: Pzr Haz 03, 2018 4:21 pm World War'Z kullandigi ze 2.7 diye birsey yok Zombie Plague 5.0.8 kullaniyorlar her turlu de kanitlarim Plagueyi escape mapinda oynuyacaksin olay bu Escape siye bir mod da yok zaten haritasi vardir
http://globalmodders.net/saigon/cs1-6-zombie-escape/
Linklerini gizle |