Fast FTP Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 577
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Fast FTP Sorunu
Panele Dosya Yükleyince Yükleme Başarısız Diyor Ama Yüklüyor Başarısız Diyip Yüklerse Fast FTP Ye Geçmiyor Dosyalar Yeni Maplar Yükledim Çoğu Oyuncu Geç Yüklenme Sebebi ile Çıkış Yaptı Yetkililer İlgilenirse Sevinirim Web FTP den FAST FTP At Diyince Mevcut Diyor Ama Geç Yüklüyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Fast FTP Sorunu
Serveri kapat-aç yapınız. Oyunu kapat-aç yapınız, sonra tekrar girmeyi deneyin geç mi girecek gözlemleyin.Mr.Persians yazdı: Prş May 31, 2018 8:44 pm Panele Dosya Yükleyince Yükleme Başarısız Diyor Ama Yüklüyor Başarısız Diyip Yüklerse Fast FTP Ye Geçmiyor Dosyalar Yeni Maplar Yükledim Çoğu Oyuncu Geç Yüklenme Sebebi ile Çıkış Yaptı Yetkililer İlgilenirse Sevinirim Web FTP den FAST FTP At Diyince Mevcut Diyor Ama Geç Yüklüyor.
Linklerini gizle |
Fast FTP Sorunu
Bu sorunu başka birisi daha söylemeye çalıştı ama söyleyemeyince konu silinenlere taşındı.
Ömer TELLİ ye konuyu gönderiyorum. IP adresiniz 62com di mi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Fast FTP Sorunu
bendede aynı sorun oldu bi kaç kezYek'-ta yazdı: Prş May 31, 2018 11:35 pm Bu sorunu başka birisi daha söylemeye çalıştı ama söyleyemeyince konu silinenlere taşındı.
ip : cs81.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
Fast FTP Sorunu
Cs142 Artık Skinleri Sound klosorüne yüklüyorum. Models yuklendiğinde hızlı indirme'ye Atmıyor...Yek'-ta yazdı: Prş May 31, 2018 11:35 pm Bu sorunu başka birisi daha söylemeye çalıştı ama söyleyemeyince konu silinenlere taşındı.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Fast FTP Sorunu
İp adresi ve fast sorunu olan modelin/dosyanın tam yolunu söylerseniz kontrol ederiz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Fast FTP Sorunu
213.238.173.44Ömer TELLİ yazdı: Cum Haz 01, 2018 9:13 am İp adresi ve fast sorunu olan modelin/dosyanın tam yolunu söylerseniz kontrol ederiz.
Player modeli
1. https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... layer/kaze
2.https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... commando_a
3 hafta önce yükledim dakikası çok sürüyor diye oyuncu kaybım oldu bende direkt model eklentisini kapattım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Fast FTP Sorunu
server ip : 213.238.173.81Ömer TELLİ yazdı: Cum Haz 01, 2018 9:13 am İp adresi ve fast sorunu olan modelin/dosyanın tam yolunu söylerseniz kontrol ederiz.
dosya yolu : https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... asebuilder
hangisi olduğu aklımda değil modeller uzun sürüyor diye eklentiyi değiştim
Linklerini gizle |