Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forum içi Ücretli Eklenti Sorusu ..

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ÇetinKurt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen ÇetinKurt »

Değerli Forum sakinleri..

bir konu hakkında Tam ve net bir şekilde bilgi almak istiyorum ..
Forumda Eklenti yardımları vs icin Ücretli eklenti Yasak diye biliyorum .

fakat bazı ismini söylemedigim arkadaslar forumda eklenti istekleri bölümünde ücretsiz yardım edip .
bu eklentiyi özelden yazılırsa Ücretli şekilde Yapacaklarını söylemekte.
Sonuçta forumda ücretli eklenti yapımı vs yasak .
Nasıl olurda Eklentiyi özelden yazarsak Ücretli oluyor ??
Sonuçta 2 Side forumda olan birşey degilmi Özelden yazmayla konu acmanın farkı nedir

Bu konu hakkında tam ve net bir kesin bilgi istiyorum .
Yasakmı degilmi ?

@Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Her türlüsü yasak, tespitinde uyarı veriliyor zaten. Eklentiyi yaptıran arkadaş gönlünden bir şey koparsa bilemem o kısmını.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Cevher Şanlı
Server Ip/DNS: 213.238.173.CSD

Mesaj gönderen Cevher Şanlı »

Ücretli eklenti yaptıranmı kaldı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

Beni kastediyor. Adam bana özelden yardım et diyor ben eklenti istek bölümüne paylaş yardım edeyim diyorum. Dediğim ve dediği şey;

Kod: Tümünü seç

Eklenti istek bölümüne atarsan düzeltebilirim

SANA PAYLASTIGIN EKLENTIYI EDITLEDIM VE KURULUM ESNASINDA SORUN YASADIM EDITLEMIS SEKILDE SMA SINI ATTIM ..
DEDİM Kİ BUNU DUZELTIRMISIN DIE KONU AC DUZELTEYIM DIORSUN NE FARK EDIOR KONU ACSAM ZATEN SENDNE ONCE YARDIM EDERLER .
EKLENTIYI SEN PAYLASTIGIN ICIN SANA ATTIM OZELDEN .
YAPMICAKSAN YAPMICAM DE OLSUN BITSIN
Madem eklenti istiyorsun, istek bölümüne aç konunu bekle. Özelden milletten istersen yapmadıkları takdirde onlara böyle deme gibi bir hakkın yok. Şahsen ben istek bölümü dışında kimseye yardım etmek istemem. İnsanların ne olduğu belli değil. Adamlar ts gel yardım et diyor. Ts gelince IP'mi alıp saldırmaya çalışıyor. Bu yüzden şahıs ücretli eklenti yaptırmak istemediği sürece özelden bir şey istemesin benden bunu düzgün bir şekilde anlatmaya çalıştım fakat yetmedi bir de konu açmış.
Biz milletin özeline gel ücretli yapayım demiyoruz ki. Adam kendi isteğiyle gelip bize ücretli eklenti yap derse bu yasak sayılmaz bence.

Kısacası; özelden istek isteyip yapmayınca böyle şeylere kalkışmak doğru değil. İsteyen yapar, isteyen yapmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu konu hakkında ben biraz esnek davranılmasını istiyorum, çünkü benim gibi olan öğrenci arkadaşlarımız bu konudan harçlık çıkartıyor. Ben forum içerisinde istenen eklentilere ücret talep edilmesine tamamen karşıyım. Burası ücretsiz bir forum, buradaki üyeler gönüllü olarak yardımcı oluyorlar. Ama yardım karşılığında eklentiyi isteyen kişi yardım edene para yada başka bir şeyler verebilir, buna biz karışamayız. Çünkü o adamın gönlünden kopandır. Eğer ki yazar arkadaşlarımız sıfırdan bir eklenti yazdı ise, ama emeğini gerçekten koyarak, sağdan soldan aldığı eklentiyi ücret ile satmıyor ise izin verilmeli. En büyük örneği benim 16v16 maç botumdur. CSD de 10 ip ye belki daha fazla sunucu sahibine bu eklentiyi ücret karşılığında kurmuşumdur. Daha sonra Ömer abi bu eklentiyi benden aldı ve karşılınında bir şeyler verdi. Beni ağırladı konuştuk falan. Detaya inmeyeceğim. Eklentiyi geliştirmem konusunda yardımcı da oldu. Zamanında benim bu girişimim şuanki konumumu belirledi. Demem o ki, bu konuda biraz esnek davranılmalı. O zamanlar deselerdi ki, bu çocuk bu forumda gönüllü destek ve bize ücret karşılında eklenti veriyor. Maç botu panelde olmazdı.

Ufak tefek eklentiler için yazar arkadaşlarımız forumda ki konulara ücretsiz yardımcı olsun, ama kendilerine de birşeyler katsınlar ve kendi eklentilerini yazsınlar. Bu eklentileri kenarda tutsunlar, bir iki ip adresine ücretsiz kursunlar. Bu eklentiyi görenler onlara gelecektir ve sizin bu forumda yardımcı oluşunuz onlar için güvencedir. Fakat bu eklentilere kurallar koysunlar. Mesela bundan daha ilerisi olamaz desinler, ama gizliden gizliye yapsınlar. Yaptıklarında güncelleme diye çıkartsınlar.
Özelden yardımcı olmasınlar, ne yapılacak ise yardımlar forumda konu açılarak yapılmalı. Hele ki sunucu sahibi özel bir eklentim var der ise tamamen kaçmalılar. Çünkü eklenti patlak verdiğinde sunucu sahibi her türlü çamuru atabiliyor. Bunları yaşadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ÇetinKurt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kardeşim ben özelden eklentiyi yapmak zorunda değilim. Plugin-İstek de bu yüzden var. Kimseye burda özelden bir şey isteyip, yönlendirdi diye bir şey diyemezsin. Özelden ücretli yapıyorum her şeyi. 
Hadi kolay gelsin.

forumda ücretli işlem yapmak yasaktır .
nasıl ucretlı yapıorsun sen ya ?

Forumda değil. Özelden biri eklenti istiyorsa ücretli olarak yaparım yani eklenti bölümü boş yere yok. Özelden istediğin şeyi de yapmak zorunda değilim.

Yaw kardeşim özelden istediğimi yaparım ne Ömer abi bişey der ne de Yek'-ta.
Özelden olan şeye kimse karışamaz, zaten karışmazlar da. Adı üstünde özel.
Adam kendine özel menü istiyordur. Özelden ücretli plugin yaptırır bana kim karışır buna?
daha 2 ay evel önce özelden biriyle kendisinin bana karsı yaptıkları ve argo konusmamdan ötürü 1 hafta forumdan ban yiyen birisi olarak
Forum icinde Hicbir kisi ile argolu konusmayıpta Özel olan yerde özel şekilde argolu konustugum icin ban yedim .
ozaman bu neden özel olmuyorda o özel oluyor bana bunu birisi açıklasın bileyim .
mademki özelden konusulan hicbirseye Yetkililer karısamaz ben neden ban yedim ? o özel degilmi

Arkadasın kendi paylasmıs oldugu eklentiyi ufak bir görünüş açısından editleme yaptım ve kurulum esnasında hatalar aldım .
eklentiyi paylasan arkadasa attım .
ki eklentiyi kendi paylasmıs daha iyi bilir diye o kafayla yazdım ona .
Arkadaşın bana yazdıgı kelime eklentı bolumune acarsan yardım ederim demesi .
Benim kendi cümlem ise Boşuna forumda Konu açmayayım bos mesaj kasmayayım 2 dk yapıver eklentiyi sen paylasmıssın sonucta . senden yardım ıstıorm .
ben
kendi paylasmıs oldugu eklentıyı kurulum esnasında hata aldıgım ıcın kendısıne attım ve bu hatayı eklentideki hataları düzeltmesi icin neymiş beyfendi ücretli yapıyormuş .
Madem ozaman forumda ücretli işlem yasak ÖZELDENDE OLSUN .
Ha özelden yazılanlara kimse karısamaz edemez orası özel bir bölüm diyorsanız benimde ban yemem hic adil degil .
benim arkadasa herhangi bir kastım yok .
ben buraya bu konuyu acarken bır soru olarak actım birini şikayet etmek ıcın acmadım .

ek olarak ben eklentı vs ıstemedım kendı paylasmıs oldugu eklentıde kurulum esnasında hata aldım hatayı duzeltmesını soyledım .
eklenti vs istesem adam ucretlı yapıor olsa onada bısey demıorm .
kendi paylasmıs oldugu eklentiyi ister ozelden ister eklentı ısteklerınden her 2 taraftada yapsa bırsey ıfade etmez .
hayır eklentı ıstek bolumunden herkez gorucek ya yardım ettigini Özelden kimse göremiyor die ..
En son ÇetinKurt tarafından Prş May 31, 2018 11:35 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@ÇetinKurt özele ilk siz mi gittiniz ? Siz gitti iseniz özelden, ücretli yapıyorum deyip sizi eklenti istek bölümüne yönlendirebilir. Ama o sizi buldu ise bu konuda, yani sen bunu istemişsindir eklenti istek bölümünde, ben bunu ücretli yaparım diye mesaj attı ise o yasak. Facebooktan yazar ise de engellersin.

Bu arada küfür konusu ayrı bir konu. Küfürün her türlüsü yasaktır. Armağan bana facebooktan küfür ettiğinde engelledim, forumda mesaj olarak edince yol verildi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ÇetinKurt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

bisey demek ıstemıyorum cidden ya.
karsı tarafın bana karsı edıldıgı laflara bısey denılmezken benım ettıgım kufurler suç oluyor . neyse oldu bitti.
Bence Konu daha fazla uzamadan daha fazla tartısma olmadan Silinmişler kısmına atılırsa sevinirim .
Konuyu kilitlermisiniz ..
ben cevabımı aldım .! teşekürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli