Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Selamın Aleyküm,
Ts31 e benim adimda veya benim ismim kullanilarak saldiri yapilmis tek bir oda var oda "ARZ **** S*KER" şeklinde ts3un yetkililer tarafindan sıfırlanmasi veya kurucusu forumda ise duzeltmesini istiyorum adima giren 1cocuk var ts3 unuze gelirse forumdan yazmami isteyin yazmiorsam ben degilimdir fakemdir. Hayırlı ramazanlar iyi gunler.
Taha Demirbaş yazdı: Cum May 25, 2018 12:13 am
Şikayet durumunda takip başlatılır. Eğer o serverler ile hiçbir alakan yok ise korkamana gerek yoktur.
Serverle alakam yok korktugumda yok ancak bi grup cocuk toplulugu oldugu icin telefonum susmuyor sen yaptin diye aciklik getirilmesi acisindan actim Teşekkürler cevabiniz icin.
cs17.csduragi.com213.238.173.17:27015VANESSA GAMİNG PRO PUBLIC +18 [724] herkezde bana hayırlı olsun diyor bende artık yoruldum eywllh knka saol diyorum napm
vanessaaa yazdı: Cum May 25, 2018 1:11 am
cs17.csduragi.com213.238.173.17:27015VANESSA GAMİNG PRO PUBLIC +18 [724] herkezde bana hayırlı olsun diyor bende artık yoruldum eywllh knka saol diyorum napm
akşamdan belli telefon susmuyor valla çıldırdım sonunda sessize aldim sahuru bekliyorum.