Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Neden Baglanamiyorum World Warz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
sbll

Mesaj gönderen sbll »

213.238.173.53 adresine neden baglanamiyorum 3 hafta oncesine kadar sorunsuz baglaniyordum ama simdi baglanamiyorum yetkili kisiler bana buradan bildirebilecegimi soylediler aktif gorunuyor ama baglanamıyorum sizden yardım istiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

tam olarak bağlanamamaktan kastınız nedir? Yükleme barımı dolmuyor yoksa hata mı veriyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
sbll

Mesaj gönderen sbll »

hayir ben fransada yasiyorum ve benim arkadaslarimda giremiyorlar 3 hafta once girebiliyorduk

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Rocksmk

Mesaj gönderen Rocksmk »

Sorun girişlerin yurtdışına kapalı olması.Oyuncular giremiyor.Server yabancılar tarafındanda çok sevilen bir mod.Serverin kurucusu yurtdışına açılmasını ısrar ettiği içinde yasaklandı hatta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DeJavu
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen DeJavu »

Ya bırak kendisi benim arkadaşım oluyor burada sunucusunun aşırı pingli olması nedeniyle csdurağini haklı olarak eleştirdi ve bütün kanıtlarıyla ortaya döktü yetkili şahıs her zaman ki gibi eklentilere suçu atarak üste çıkmaya çalıştı adam video bile çekti eklentilerden alakalı olmadığını göstermek için ama ne yapıldı forumdan engellendi ve sunucusu yurt dışına kapatıldı 2 gün sonra yeni sisteme geçildi ve ping sorunu ortadan kalktı ama aynı eklentiler hala mevcuttu. Ne diyelim Sıra bize gelmeden susmak en iyisi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

DeJavu yazdı:Ya bırak kendisi benim arkadaşım oluyor burada sunucusunun aşırı pingli olması nedeniyle csdurağini haklı olarak eleştirdi ve bütün kanıtlarıyla ortaya döktü yetkili şahıs her zaman ki gibi eklentilere suçu atarak üste çıkmaya çalıştı adam video bile çekti eklentilerden alakalı olmadığını göstermek için ama ne yapıldı forumdan engellendi ve sunucusu yurt dışına kapatıldı 2 gün sonra yeni sisteme geçildi ve ping sorunu ortadan kalktı ama aynı eklentiler hala mevcuttu. Ne diyelim Sıra bize gelmeden susmak en iyisi

insanları anlamak zor, burada genel bir eleştiri yapabilirim sanırım. csd2017 güncellemesi gelmeden önce pinglerden o kadar çok şikayetçi değildik, hatta hiç değildik. Var mıydı, vardı ama bu oyunu o kadar etkilemiyordu. O kadar karman çorman eklentiler kurmama rağmen ping hep değişmedi sabitti. Koskoca sunucuda sadece world war'z'de ping vardı. Server sahibi forumda konuyu açtı vs. Ömer Telli sorunları burada açık açık söyledi sonra benimde fikrim değişti. Her eklenti debug olarak çalıştırılıyor ve server makinenin cpusundan aşırı derece yiyor. Tek bu serverda bu denli aşırı ping varsa ve diğer serverlarda o serverla kıyasladığımızda hiç ping yoksa, sorun serverda olan eklentilerden kaynaklanıyor(olabilir). Ömer Telli bunları açık açık bir şekilde gösterdi, anlatmadı ama, server sahibi üslubu yüzünden ban yedi.
Bir diğer konu sunucunun yurt dışına açılması. Bizim serverımız(CS1Net) yurt dışına açılmadı, Ukrayna'da yaşayan bir abimiz VPN aldı vs. oradan buradan girmeye çalıştı ancak öyle 200 pingle oynayabildi. Eğer doğrudan yurt dışına açık olsaydı VPN almazdı etmezdi belkide 100 pingle serverda olacaktı. Yani bir arada yurt dışına açık olduysa serverınız şanslısınız, normalde CSDurağı yurt dışına hiçbir şekilde IP adreslerini açmıyor. Şuan bende gidip istesem açmıyorum der, hatta tek IP açın en azından dediğimizde bile artık saldırılar yüzünden açmıyorum dedi. Ama size bir ara açtıysa dediğim gibi şanslısınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli