Selamın Aleyküm Beyler Hayırlı Ramazanlar ,
Ts3 adresimizde küçük bir toplantı yapalım dedik yaparken başladıktan 15-20 dkka sonra herkesın paket kaybı 6-10 civari oldu büyük ihtimalle ts vurmaktalar veya başka ne olabilir nasıl engel olabiliriz.Teşekkürler.
-GIRMIZIBOGA
TeamSpeak3 ler ile ilgili tek bildiğim sunucuların OVH sunucularında olup güvenliğin en üst seviyede olması. Paket kaybının olduğu vakti tam saati ile bildirirseniz daha iyi olur. Ömer TELLİ bakacağı zaman ona göre bakar.
Yek'-ta yazdı: Pzr May 20, 2018 1:01 am
TeamSpeak3 ler ile ilgili tek bildiğim sunucuların OVH sunucularında olup güvenliğin en üst seviyede olması. Paket kaybının olduğu vakti tam saati ile bildirirseniz daha iyi olur. Ömer TELLİ bakacağı zaman ona göre bakar.
Bundan 3 4 gün önce paket kaybım 24ün altına inmiyordu. İnternetten kaynaklı olacağını sanmıyorum çünkü her paket kaybı çıktığında modemime restart atıyorum fakat yine aynı. Başka bir tsye girdiğimde paket kaybım 0 oluyor. Kotamı da aşmadım arkada herhangi bir yükleme ve upload etme gibi bir şeyde olmuyorken nedeni nedir acaba ?
Şu sıralar düştü fakat yine ara sıra 4 5 oluyor stabil 1 2 paket kaybım.
saat 19.00 - 20.00 civarıydı
Aynen bu iki saat arasinda surekli oldu incelenirse sevinirim. Hayırlı Ramazanlar.