.net bir sorum var.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 270
.net bir sorum var.
Merhaba csxx.net bunlar doluluk fazla sağlamıyor ve alınmıyor fazla alındıgından beri kiralık serverlerde hep bekliyor eskiden millet csduragi.com adresine girdiğinde kiralık iplerde hiç ip yoktu ve millet bekliyordu şımdı gene bekliyorlar cunku net bu dolmaz diyorlar bizim ts de oyle mesela net dolmaz diye almyorlar? beni ilgilendirmezde bir soraym dedim. Hayırlı ramazanlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
.net bir sorum var.
Sizede Hayırlı Ramazanlar , bence oraları dolduran doldurur
server listesinde bakınca anlarsınız jail ve pro açanlar doldurmuş durumda bence bu işler ilgi alaka ile ilgili evet düşük ip ama dolduranları gördüm...

Linklerini gizle |
-
.net bir sorum var.
benim gibi bir potonsiyeli olması lazım dimi resulcumResuLGümüş57 yazdı: Çrş May 16, 2018 4:40 pm Merhaba csxx.net bunlar doluluk fazla sağlamıyor ve alınmıyor fazla alındıgından beri kiralık serverlerde hep bekliyor eskiden millet csduragi.com adresine girdiğinde kiralık iplerde hiç ip yoktu ve millet bekliyordu şımdı gene bekliyorlar cunku net bu dolmaz diyorlar bizim ts de oyle mesela net dolmaz diye almyorlar? beni ilgilendirmezde bir soraym dedim. Hayırlı ramazanlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 270
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
.net bir sorum var.
Neden yeni eklenen ipler .net uzantılı diye soruyor galiba.
Linklerini gizle |
-
.net bir sorum var.
yok yok neden .net adlı alt ip ler dolmuyor millet almıyor diyor.Neden var gibisinden sormuş galiba

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
.net bir sorum var.
Bence aşırı talepden dolayı açıldı onlar. Ne zaman baksak kiralık ip bulunmuyordu. Şimdi var ama alan yok.ogibaba911 yazdı: Prş May 17, 2018 10:43 pmyok yok neden .net adlı alt ip ler dolmuyor millet almıyor diyor.Neden var gibisinden sormuş galiba![]()
Linklerini gizle |
-
.net bir sorum var.
Aynen milletin istediği oluyor fakat onalr kullanmıyor verilen hakları.Yazın o kiralik listesi dolu olmaz ama bence...Gozyasi` yazdı: Prş May 17, 2018 10:47 pmBence aşırı talepden dolayı açıldı onlar. Ne zaman baksak kiralık ip bulunmuyordu. Şimdi var ama alan yok.ogibaba911 yazdı: Prş May 17, 2018 10:43 pmyok yok neden .net adlı alt ip ler dolmuyor millet almıyor diyor.Neden var gibisinden sormuş galibaGozyasi` yazdı: Prş May 17, 2018 10:35 pm
Neden yeni eklenen ipler .net uzantılı diye soruyor galiba.![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
.net bir sorum var.
Yaz gelsin görürsünüz eskisi gibi kiralık ip cıktıgı anda nasıl saldırıyorlar 

Linklerini gizle |