Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TS` İÇİN Hariketli Banner

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Zencilerle1Gece
Server Ip/DNS: 213.238.174.234
Clan İsmi: Çukur|Jailbreak

Mesaj gönderen Zencilerle1Gece »

Sunucumuzun adı Çukur | Jailbreak bu adla bana ts için hariketli banner yapabilicek varmı şimdiden teşekkür ederim

ve servere jail map yuklıyıcem amma bı turlu beceremedım bana nasıl yapılcağını anlatıp hazır map atabılıcek kişi varsa bunun içinde şimiden teşekürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

şimdi mapı internetten indiriyorsun tamammı daha sonra panelinden ftp giriş giriosun maps klasörü var indirdigin mapı orya atıorsun o kadar sonra swde açarsın yükledigin mapı listeye ekliceksen amxmodx ayarları altında şey var oylamaya göre map sıraya göre felan orya adını yazarsın eklediğin mapın Ve banner yeterince var zaten teamspeak3 genel bölümünde yanlş yere açma konularını silerler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Zencilerle1Gece
Server Ip/DNS: 213.238.174.234
Clan İsmi: Çukur|Jailbreak

Mesaj gönderen Zencilerle1Gece »

YeKTaBEYy yazdı: Sal May 15, 2018 5:07 pm şimdi mapı internetten indiriyorsun tamammı daha sonra panelinden ftp giriş giriosun maps klasörü var indirdigin mapı orya atıorsun o kadar sonra swde açarsın yükledigin mapı listeye ekliceksen amxmodx ayarları altında şey var oylamaya göre map sıraya göre felan orya adını yazarsın eklediğin mapın Ve banner yeterince var zaten teamspeak3 genel bölümünde yanlş yere açma konularını silerler
Saol amma yuklerken hata alyıorum Dosya yüklenirken sunucu hatası oluştu diye ne yapmam lazım Bide az yazmayı beceremiyorum zaten araştırmadım hiç amma o konularda kötüyüm ve indirdiğim nher dosyadan hata alıp açamıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

sunucu hatası oluştu diyorsa bilemem bende öyle olunca sw sıfırlayıp baştan yapıordum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Arka arkaya konu açmayınız .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala