TS3 SERVERİM ÇALINDI
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 39
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
TS3 SERVERİM ÇALINDI
Tanrım sana geliyorum
Dostum forum üzerinden yardım alamazsın. Eğer facebook üzerinden sana ulaşamıyorlar ise engel felan atmışlardır.

Dostum forum üzerinden yardım alamazsın. Eğer facebook üzerinden sana ulaşamıyorlar ise engel felan atmışlardır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
TS3 SERVERİM ÇALINDI
İhsan arkadaşın yaş grubu 9-10 pek anlamaz daha açıklayıcı konuşsan abisi ?Ktalko yazdı: Prş May 10, 2018 5:29 pm Tanrım sana geliyorum![]()

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 39
-
TS3 SERVERİM ÇALINDI
Gmaili caldircak kadar dusmussun hata calanda degil hata sende bole bi durumda panelin geri verilmez kapatilir
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
TS3 SERVERİM ÇALINDI
EEE BİZ NE YAPABİLİRİZ KARDEŞİM? BİZ FORUMDA EKLENTİ VEYA SERVER HATASI İLE İLGİLENİRİZ SENİN PANELİNİN ÇALINMASI SENİN SUÇUN BAKMIYORSA BİZ NE YAPALIM ADAMIN KAFASINA SİLAH MI DAYAYALIM NEDEN CAPSLOCK AÇIYORSUN?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
TS3 SERVERİM ÇALINDI
Ts36 yazmışssın yanlışınız var 2 seneyi aşkın süredir ts36 bizdedirihsanberkay999n yazdı: Prş May 10, 2018 4:54 pm SELAMUN ALEYKUM ÖNCELİKLE TS182 TS36 HER YOLU DENEDİM KURTAMADIM NASIL GERİ ALABİLİRİM

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 173
TS3 SERVERİM ÇALINDI
kardesim anlayin isde kardesimizin yasi ufak ve yardim bekliyor on yargida bulanan arkdaslar siz hic caresiz kaldinizmi acaba ?
Linklerini gizle |