Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

sys-eror.log dosyası eksik

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

Buyrun yanlıs göndermişim, kaydoldu klasör oluşturuldu peki çökmesi durumunda hatayı bu dosyada belirtirmi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Arkadaşlar her panele kurulu geliyor ama arkadaşın panelinde sıkıntılı gelmiş anlaşılan server çökünce dosyaya bakın eğer yine bir şey yoksa amx_off yapınız dust2 de bekleyiniz bakalım yine çökecek mi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

amx_off yapıp dust2 actım dün adminlikler ayarlar silindi fakat bi çökme yaşanmadı sonra amx_on yazıp tekrardan aktif etmiştim bidaha çökme yaşanırsa bakacam dosyaya ama bu konu çözüm bulmadan kapanmassa sevinirim yardımcı olan ve olacak tüm arkadaslara simdiden tesekkürler çözüm yolları bekliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

0nurd0gann yazdı: Pzr May 06, 2018 12:06 pm amx_off yapıp dust2 actım dün adminlikler ayarlar silindi fakat bi çökme yaşanmadı sonra amx_on yazıp tekrardan aktif etmiştim bidaha çökme yaşanırsa bakacam dosyaya ama bu konu çözüm bulmadan kapanmassa sevinirim yardımcı olan ve olacak tüm arkadaslara simdiden tesekkürler çözüm yolları bekliyorum
Eğer çökerse eklentilerinizde sorun vardır bir bir kapatıp denersiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli