TS3 SERVERİM ÇALINDI
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
TS3 SERVERİM ÇALINDI
Nasıl yardım edilmesini bekliyorsunuz? Paneller şahısa özeldir ve giriş için mail onayı gerekmektedir. Siz mail adresinizi bile kaybetmişsiniz. Geçmiş olsun. Paneldeki TC kimin üzerine?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
TS3 SERVERİM ÇALINDI
Csduragi panelinin başına birşey gelmemesi için mailine kod gönderiyor.
Sen gelip bu kodu adama veriyorsan yada mailini veriyorsan gerçekten pes.
Fikrimce en kötü bir telefon numarası yada garanti olabilcek birşey verdirtip panel vericek olsan bile çok riskli. Alt panelde verebilirdin.
Panelinde tc kimliği olduğu için sen dua et ismine şirket açmasınlar. Eğer yaşın büyükse hiç sanmıyorum. Aynısı arkadaşımın başına geldi kaç sene bu şirket davalarıyla uğraştı.
Paneli kendi mail hesabına geçirmediyse gmaile odaklan.
Geçen günde forumda böyle bir konu açmıştın heralde.
Sen gelip bu kodu adama veriyorsan yada mailini veriyorsan gerçekten pes.
Fikrimce en kötü bir telefon numarası yada garanti olabilcek birşey verdirtip panel vericek olsan bile çok riskli. Alt panelde verebilirdin.
Panelinde tc kimliği olduğu için sen dua et ismine şirket açmasınlar. Eğer yaşın büyükse hiç sanmıyorum. Aynısı arkadaşımın başına geldi kaç sene bu şirket davalarıyla uğraştı.
Paneli kendi mail hesabına geçirmediyse gmaile odaklan.
Geçen günde forumda böyle bir konu açmıştın heralde.
Linklerini gizle |
TS3 SERVERİM ÇALINDI
Fazla vaktim yok, cevap için geç kaldınız.
Paneldeki TC sizin üzerinize ise omer@csduragi.com a düzgün bir şekilde her konuyu açıklayarak mail atın. Çözüm belki sunabilirler belki sunamazlar, çünkü ana panel sizin dışınızda başka hiç kimsede olmamalı. Hele ki mail hesabınızı kimse ile ortak kullanmamalısınız.
Forum kurallarına zerre uymadığınız için konu silinenlere taşınmıştır.
Birde bazı yorumları sildim. Burada yetkililer dışında kimse başka birisinden hesap soramaz. Davranışlarınıza dikkat ediniz.
Paneldeki TC sizin üzerinize ise omer@csduragi.com a düzgün bir şekilde her konuyu açıklayarak mail atın. Çözüm belki sunabilirler belki sunamazlar, çünkü ana panel sizin dışınızda başka hiç kimsede olmamalı. Hele ki mail hesabınızı kimse ile ortak kullanmamalısınız.
Forum kurallarına zerre uymadığınız için konu silinenlere taşınmıştır.
Birde bazı yorumları sildim. Burada yetkililer dışında kimse başka birisinden hesap soramaz. Davranışlarınıza dikkat ediniz.
Linklerini gizle |