gmail hesabımı caldılar
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
gmail hesabımı caldılar
Yaşları 9-10 yaşında çocuklar annesi veya babasın'dan habersiz internette para harcıyorlar.Sonra haksız duruma düşürüyorlar paçayı nasıl kurtaracam ? diye. Yaşın küçük anlıyorum. Ancak kurtarma şansın kalmamış'a benziyor.Git babana söyle yaptığın şeyi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
gmail hesabımı caldılar
Zamaninda serverimde ahlaksizca davranisi olmustu ailesi ile iletisime gecmistim bu cs aleminden cok basi agrimis ailesininde uzaklastirin vs diorlardi daha cok sey dediler ama burdan deil tsden soylerim sana haberleri yoktur buyuk ihtimal.JaveranGe yazdı: Prş May 03, 2018 9:04 pm Yaşları 9-10 yaşında çocuklar annesi veya babasın'dan habersiz internette para harcıyorlar.Sonra haksız duruma düşürüyorlar paçayı nasıl kurtaracam ? diye. Yaşın küçük anlıyorum. Ancak kurtarma şansın kalmamış'a benziyor.Git babana söyle yaptığın şeyi
Linklerini gizle |
-
gmail hesabımı caldılar
Panel sorumlulugu size aiittir panelin bile kapatilabilir boyle bi eksiye dustugun icin hergun konu acilmasina ragmen bildirilmesine ragmen sizin bunlari bilmenize ragmen yapiyosunuz hic uzulmedim hak ediyosunuz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 39
gmail hesabımı caldılar
Geçmiş olsun, forum üzerinden yapılabilecek hiçbir şey yok.
Linklerini gizle |