Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
TexasGamingTR yazdı: Çrş May 02, 2018 11:15 pm
@ogibaba911 [- TÜRKİYE # Gaming ve Texas # Gaming Efsanesi -] hatta eskiden açtığım bütün klan isimlerini yazıyım istiyosan
batuhan şimdi bir kapatma söz konusu adam almış yapacağın bişey yok başka klan adıyla güzel bir başlangıç yapabilirsin bidaha çalmaları sıkar.CSD bişey yapamaz adamların yerine koy kendini silecekler büyük ihtimal konuyu.
Csd ne zamandan beri 10-20 mesajı olup ta klan ismi benim diyen insanlara güvenir ki silinir konu
@Poseidon* Öncelikle küfür ettiğime dair bi kanıtın varsa. buyur gönder hep beraber bakalım 2. olarak o Yazdığın eski klan isimleri sen daha bu piyasa'da yokken var olan isimler, Leqend Klan' Sahibi Murat Maraş' cok sevdiğim bir abimdi. csduraginda önemli olan bir serverin olup olmaması değil. mesela serverse teamspeak3 serverim var ?. videolara'da gidip bakabilirsin. baksanda birşey değişmez. alper soylu' abine söyle o anlatsın sana.
TexasGamingTR yazdı: Çrş May 02, 2018 11:22 pm
@Poseidon* Öncelikle küfür ettiğime dair bi kanıtın varsa. buyur gönder hep beraber bakalım 2. olarak o Yazdığın eski klan isimleri sen daha bu piyasa'da yokken var olan isimler, Leqend Klan' Sahibi Murat Maraş' cok sevdiğim bir abimdi. csduraginda önemli olan bir serverin olup olmaması değil. mesela serverse teamspeak3 serverim var ?. videolara'da gidip bakabilirsin. baksanda birşey değişmez. alper soylu' abine söyle o anlatsın sana.
Yaşın 17-18 Alper Soylu abin dediğin kişi benden 1 yaş küçük bir arkadaşımız. Murat Maraşı demedim ben Berk'i dedim.