Kaos gaming özür konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Kaos gaming özür konusu
Valla Mustafa seni severim ama yanindaki ilkay denilen şahıs varken belinin dogrulucagini sanmiyorum..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
Kaos gaming özür konusu
emın ol bırbırınden farklı bır cok sunucu var bız sadece buradan acmak ıstıyoruz yorumun ıcın sagol bu arada herkez aynı degıldır cok kılıse bır soz degılmı tum erkekler aynısınız gıbıLive*to*P00L yazdı: Çrş May 02, 2018 11:17 pmHepiniz aynisiniz kardeşim. Burada ömer beye küfür edersiniz ama sonra yine CSD server almaya mecbur kalirsiniz.Slayer[Mustafa] yazdı: Çrş May 02, 2018 11:15 pm live bız varken sen buralarda yoktun olayların nasıl gelıstını kımın ne yaptını bılmıyorsun bu konuya karısma bence

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kaos gaming özür konusu
Buna ben de katılıyorum, İlkay adlı şahıs kanserin tekidir insanları delirtmek ve aşşağılamaktan başka bir şey yapmıyor.ARZ* yazdı: Çrş May 02, 2018 11:19 pm Valla Mustafa seni severim ama yanindaki ilkay denilen şahıs varken belinin dogrulucagini sanmiyorum..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kaos gaming özür konusu
poseidon yorumun ıcın sagol. arz ıllkay aktıf degıl ıs gucle ugrasıyor ama bu yasaklanma olayında onun asıl hıc sucu yok onunla sahsı sorunun var galıba ama ts3 de bır ara konusr ısenız sorunu cozucenızı dusunuyorum
Linklerini gizle |
-
Kaos gaming özür konusu
Kalkmamasi taraftariyim ayni boklar degisen bisey olmas onun bunun tslerine giderler 5 10 kisi tehtid savdururlar tslerine gelen adamlarin ipni alip dusurmeye calisirlar allaha soverler .d.d.d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kaos gaming özür konusu
vanessa yavas ol senı xgametr den tanıyorum bu kadarıda fazla kım olursa olsun benı allaha kıtapa sovdumu kufur ettımı soyleyemez bos konusma burada hatalarımız oldu olmadı degıl ama hıcbır zaman ınandımız seylere saygısızlık kufur etmedık bızı baskalarıyal karıstırma.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Kaos gaming özür konusu
Bir önceki özür konunuzda Ömer Telli net cevap vermiş. Hayırlısı.
Linklerini gizle |
-
Kaos gaming özür konusu
Realmidir nedir benim fake hesabimi acar forumdan filan unutmadik bunlari .d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kaos gaming özür konusu
oguz senle hıc konusmayacagım ben dıyecegımı dedim ıyı forumlar
Linklerini gizle |
Kaos gaming özür konusu
1- Şikayet bölümü açılmadan buraya gelenler, şikayet bölümü açıldığında şikayet bölümü açılmadan sürekli konu açtığın için özrün kabul edilmedi yazacağız.
2- Şikayet bölümü kapalı.
2- Şikayet bölümü kapalı.
Linklerini gizle |