Kaos gaming özür konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: CooLMaTZee
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
Kaos gaming özür konusu
enes dostum bu kin niye? burada kımler affedıldı bızım olayların ustunden neredeyse 2 yıl gecıcek bız hatamızı anladık dıyoruz. bence herkez hatasını anlayıp duzeltme kabılıyetıne sahıptır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Kaos gaming özür konusu
Kin değil her saldırıyı üstlenip biz yaptık diye göğüs gere gere dolaşan ben değilim ki ? ve bunlar oldu olalı üstünden 2 yıl değil en fazla 4 5 ay geçti
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kaos gaming özür konusu
en az 1 max 2 yıl olmustur. her saldırıyı ustlenıyorsunuz derken forumda bıle takılmıyorum sadece 1 kac kere ozur konusu acmıstım sadece bır kere rasladım alper[ımansız wınston] buu gt olayını bıze yıkmaya calısmıstı galıba onun dısında baska bısı hatırlamıyorum ornek verısen ss atarsan daha ıyı olur bence.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Kaos gaming özür konusu
Yahu ben tutupta sizin hakkınızda neden ss biriktireyim ? PCde boşuna yer kaplar sevmem öyle.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Kaos gaming özür konusu
Gülsemmi ağlasammi bilemedimENESIZM yazdı: Çrş May 02, 2018 11:07 pm Yahu ben tutupta sizin hakkınızda neden ss biriktireyim ? PCde boşuna yer kaplar sevmem öyle.

Linklerini gizle |
-
Kaos gaming özür konusu
Durun gideyim ben CSD serverine saldırı yapym yada gideyim ömer telliye sövem. Soncta bi kaç ay sonra yasak kalkar birşey olmaz 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kaos gaming özür konusu
live bız varken sen buralarda yoktun olayların nasıl gelıstını kımın ne yaptını bılmıyorsun bu konuya karısma bence
Linklerini gizle |
-
Kaos gaming özür konusu
Hepiniz aynisiniz kardeşim. Burada ömer beye küfür edersiniz ama sonra yine CSD server almaya mecbur kalirsiniz.Slayer[Mustafa] yazdı: Çrş May 02, 2018 11:15 pm live bız varken sen buralarda yoktun olayların nasıl gelıstını kımın ne yaptını bılmıyorsun bu konuya karısma bence
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kaos gaming özür konusu
Bence de tanımayanlar, o zaman diliminde forum nedir bilmeyenler, mesaj kasmak için yazmasın. Kaos Gaming'in kurucuları çoktu ve Mustafa asıl kurucu olduğundan dizginleyemedi ve küfür yüzünden kapandı gayet açık net. İlerisinde olan konular nedir ben de bilmiyorum.
Linklerini gizle |