Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Klan taklit ekmek ve sahtekarlık.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
TexasGamingTR

Mesaj gönderen TexasGamingTR »

@Levelsiz Söz konusu patent' se ben patenti var demedim? sadece klan adı bana ait, kanıtıda facebook sayfasıdır dedim. daha önce de taklitçilerimiz oldu, ama yeter herkes kafasına estiği gibi klan ismini kirletmeye kalkarsa işimiz uzun. @YeKTaBeY gelsin olayı çözer zaten.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Yani emek var dostum olabilir fakat klan demek devam eden bir şey olmalı sen kapattıktan sonra başkası aldıysa yetkililerin yapacağı birşey yok gibi gözüküyor ha şöyle olsa serverın hala açık kalsaydı adamlar sonradan alsaydı senin klan adını o zaman bir müdahale söz konusu olabilirdi diye düşünüyorum hayırlısı olsun ama bence şikayet bölümü kapalı olduğundan uyarıda yiyebilirsin. @Yek'-ta
En son ogibaba911 tarafından Çrş May 02, 2018 11:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EsareT / Mustafa
Server Ip/DNS: 213.238.173.55
Clan İsmi: Pro Patrika JB

Mesaj gönderen EsareT / Mustafa »

isminizi marka tesciliniz varsa bekliyoruz :D Lütfen Onla bunla küfürülü konusur tarzı HAKARETLER Edmeyiniz Boş konular Acmayiniz Düzgün ve saglam kanitlar ile geliniz siz türkiye gamingin sahibi degilsiniz ana panelinin sahibi degilsiniz alper bey in sag koluydunuz senin alper abinden izini aldık anlıycagın kardeşim biz o istedigin aile ortamını yakaladık zaten icin rahat olsun YALAN söylüyorsun biz seni hoşgoruyle karşiladık sen bize küfrettin ukalla ukala konustun ömer bey dedigim gibi izinlerimiz var arkadaşında marka tescili yok klan ismimize leke sürdürüor boyle boş boş konular acarak bizi ts3ümüze gelip tehtit eddigi icin de banlanmıstır.!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Türkiye Gaming'in kurulduğu yani Ts96 ve cs83 ün olduğu ana panel kimin üzerine acaba.. ve ve ve senin klanının ismi Texas değil mi ya ? Cs ortamında herkes beni tanır ne kadar eski olduğumu da, merak etme.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EsareT / Mustafa
Server Ip/DNS: 213.238.173.55
Clan İsmi: Pro Patrika JB

Mesaj gönderen EsareT / Mustafa »

@YeKTaBeY Yeko Ben Mustafa Çimen Üste belirttigim gibi herşey arkadaş bizim klan ismimzi kirletmeye çalişmakta ilgilenirsen sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
TexasGamingTR

@EsareT / Mustafa merak etme klanın bana ait olduğunu @YeKTaBeY ' de biliyordu sanırsam, @ogibaba911 mesela öyleyse ts159 1 yıldır açık ismini türkiye yaptım oldu mu ? :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

EsareT / Mustafa yazdı: Çrş May 02, 2018 11:11 pm @YeKTaBeY Yeko Ben Mustafa Çimen Üste belirttigim gibi herşey arkadaş bizim klan ismimzi kirletmeye çalişmakta ilgilenirsen sevinirim
Yanlış kişiyi etiketledin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
TexasGamingTR

@ogibaba911 [- TÜRKİYE # Gaming ve Texas # Gaming Efsanesi -] hatta eskiden açtığım bütün klan isimlerini yazıyım istiyosan :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Bu arada fake hesap değil Mustafa ile ben kardeş gibiyiz buluştuğum sayılı insanlardan, harbi anlamıyorum seni. Tsye geliyorsun küfür ediyorsun tehdit ediyorsun "Siz değişmezseniz ben değişirim" gibi ben bu ortamda sizden eskiyim diyorsun Prestige Gaming gibi Leqend Clan gibi CS Türkiye ye adını yazdırmış klan isimleri saysam he biliyorum dersin bilmezsin. Youtube sayfanı kullanarak laflar ediyorsun, daha serverin olmadan 2 Klan ismini sahiplenmeye çalışıyorsun, Alper'in videolarından senin videolarından veya Murat'ın videolarından anlaşılıyor kimin ne yaptığı. Yarın ilk işim Alper Soylu ile faceden konuşup bir konu açtırmak olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

TexasGamingTR yazdı: Çrş May 02, 2018 11:15 pm @ogibaba911 [- TÜRKİYE # Gaming ve Texas # Gaming Efsanesi -] hatta eskiden açtığım bütün klan isimlerini yazıyım istiyosan :)
batuhan şimdi bir kapatma söz konusu adam almış yapacağın bişey yok başka klan adıyla güzel bir başlangıç yapabilirsin bidaha çalmaları sıkar.CSD bişey yapamaz adamların yerine koy kendini :D silecekler büyük ihtimal konuyu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli