Klan taklit ekmek ve sahtekarlık.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Unutmadan demek isterim ki klanın ismini büyüten Alper Soylu ve Lord Of Murattan izin alınmıştır, hatta kendileri çok mutlu olup devam etmedikleri için bizim etmemizi istemişlerdir, forumda eski Türkiye Gaming konularına ve face sayfasına bakarsak Alper Soyludan klanı (ç)aldığın belli olmakta iyi forumlar dilerim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Pro Patrika JB
Ömer Telli Asilsiz Şikayetler Yapıp Arkadaş Admizi kirletmekte gerekenin yapılmasını rica ediyorum .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Ona bakılırsa "Rebellion" klan adı da bana ait değil kendine bir klan nicki sahiplenmen saçma herkes bu konuda özgür diye düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
Klanı' çalmak ?, o klanı kim oralara getirmiş git o alper ve murat abine sor. bi kanıtları varmı çalmışım madem ? neden facebook sayfası bende neden benim adım geçiyo herkes beni tanıyo?, o kadar kolay mı sanıyosunuz 2 senelik klana şap diye geçmeyi. @Gozyasi` hocam tekilleştirmek değil, amaç aile ortamı kurmaktı o zaman.
Linklerini gizle |
-
@ENESIZM Peki hocam. bir klan kurdun adı Türkiye, 2 yıl bu klanda ilerledin cok büyüdün. cok iyi yerlere geldin ortamın mükemmeldi sonra serveri kapattın. ve şu aralar tekrar açmaya karar verdin. ve başkası bu adı senden izinsiz kullanıyor ve belkide coğu klanla dost oldugunuz klanla vs kişilere küfür edicek kötü davranıp adınızı cıkartıcak. bunun yapılmasını istemiyoruz. yani bu klanın bir kurucusu var ki sahipleniyoruz. iyi forumlar. // BATUHAN AKSOY
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Hayır, ''ben bu isme çok emek verdim, bu ismi kullanmayın'' denmesini anlarım bu kişisel bir emek meselesidir saygı gösteririm de; ''patenti bizde'' felan diyorlar ya harbi
Patentin önce kelime anlamını öğrenin sonra kullanın.
Ha şu şu clan ismini Marka tescili ettirdik hakları bizde saklıdır diyorsanız o zaman ticari yapı olduğunuzu gösteren noter onaylı belgelerinizi takdim ediniz
*Patent kelimesini siz kullanmamışsınız, genel olarak bahsettim bu postumda.

Ha şu şu clan ismini Marka tescili ettirdik hakları bizde saklıdır diyorsanız o zaman ticari yapı olduğunuzu gösteren noter onaylı belgelerinizi takdim ediniz

*Patent kelimesini siz kullanmamışsınız, genel olarak bahsettim bu postumda.
En son Levelsiz tarafından Çrş May 02, 2018 11:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Kanka sende biliyorsun konu çöpe gidecek çünkü yapacakları birşey yok ve çamur atma olayına gelirsek nickler, kimlikler, ipler, kişilikler, konuşma tarzı... daha sayayım mı bunları ayırt etmek içinTexasGamingTR yazdı: Çrş May 02, 2018 10:59 pm @ENESIZM Peki hocam. bir klan kurdun adı Türkiye, 2 yıl bu klanda ilerledin cok büyüdün. cok iyi yerlere geldin ortamın mükemmeldi sonra serveri kapattın. ve şu aralar tekrar açmaya karar verdin. ve başkası bu adı senden izinsiz kullanıyor ve belkide coğu klanla dost oldugunuz klanla vs kişilere küfür edicek kötü davranıp adınızı cıkartıcak. bunun yapılmasını istemiyoruz. yani bu klanın bir kurucusu var ki sahipleniyoruz. iyi forumlar. // BATUHAN AKSOY
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Valla boş bir konu turkiye adini kullanan cok kisi var bende zamaninda kullandim bir cok tanidigim da kullandi burda onemli olan sizin adamlarinizi veya oyuncularinizi o isimlemi cekior yoksa bi sıkıntın olmamasi lazim dmi?
Linklerini gizle |
-
@EsareT / Mustafa ve @Poseidon* kardeşim patent bir oyun klanı adına zaten alınamaz. e-spor haricinde, buradaki amaç sizin gibi cocukların klan adımı kirletmemesi, sor bakıyım alper abine murat abine bu klanı kim büyüttü kim baktı kimin bu klan de, hepsi kendini gezdirirken kim vardı de bakıyım ne dicekler sana ?, siz daha yenisiniz böyle şeyleri bilmezsiniz. dünyadan haberiniz yok dün gelmişsiniz, burda artistlik yapıyosunuz. isterseniz 10 hesaptan yazın. bu klan bana ait kanıtıda facebook sayfasıdır. aksini iddia eden varsa buyursun. alper ve murat abilerinizde dahil. mesela cok hesap acıp yorum yapmaksa bir video çekerim 100 yorum olur. oke
) @ARZ* Konu Klan' adını kötüye kullanıp kirletmeleri zaten, eski oyunculara karşıda öle

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Dostum konunu actin herkes artik oranın sen olmadığını bilior bence aranizda tatsizlik olmasin boşunaTexasGamingTR yazdı: Çrş May 02, 2018 11:04 pm @EsareT / Mustafa ve @Poseidon* kardeşim patent bir oyun klanı adına zaten alınamaz. e-spor haricinde, buradaki amaç sizin gibi cocukların klan adımı kirletmemesi, sor bakıyım alper abine murat abine bu klanı kim büyüttü kim baktı kimin bu klan de, hepsi kendini gezdirirken kim vardı de bakıyım ne dicekler sana ?, siz daha yenisiniz böyle şeyleri bilmezsiniz. dünyadan haberiniz yok dün gelmişsiniz, burda artistlik yapıyosunuz. isterseniz 10 hesaptan yazın. bu klan bana ait kanıtıda facebook sayfasıdır. aksini iddia eden varsa buyursun. alper ve murat abilerinizde dahil. mesela cok hesap acıp yorum yapmaksa bir video çekerim 100 yorum olur. oke) @ARZ* Konu Klan' adını kötüye kullanıp kirletmeleri zaten, eski oyunculara karşıda öle

Linklerini gizle |