Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kaos gaming özür konusu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Slayer[Mustafa]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen Slayer[Mustafa] »

Öncellikle herkese selamın aleyküm.Ben Slayer Kaos gaming kurucusu 3 yıldır csduragindaydik kimseye saldırmamıştık tek yanlışımız
Ömer Telli'ye hakaret etmekti.Kaç ay olmuştu forum'da hiç bişey atmadık bekledik sadece.Belki Ömer abi affeder diye evet hatalarımız olmuştur.büyüdük herşeyi anladık eğer affedilirsek server almayı düşünüyoruz.Affet Ömer abi
iyi forumlar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

umutlu85
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen umutlu85 »

sikayet bolumu kapalı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Slayer[Mustafa]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

Şikayet bölümü kapalıydı o yüzden burdan yazmak istedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

umutlu85
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen umutlu85 »

tmm kardesim sikayt bolumu kapali oldugu icin sililenlere tasincak konunuz sikayt bolumun acilmasini bekleyin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Slayer[Mustafa]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

Ya En basta ozur dılemem gerekn bazı kısıler olduğunun farkındayım, Ömer abi basta sen ve moderetorlerınden ozur dılıyoruz . daha sonra her ne kadar yaskalanmıs olsalarda ımparator gamıng ıncredıbls atlanta sızlerdende ozur dılyıoruz hıc yoksa hakkınızı helal edın ancak cok uzun süre oldu neredeyse 1.5 2 yıl oldu gercekten ıcten soyluyorum her ne kadar hatam az da olsa bunları onleyemedım ıcın hatalı sayıyorum kendımı, Eger bize 1 sans daha verırsenız cok mutlu oluruz tekrar Csd gıbı bır sunucuda server acmak ıstıyoruz buranın forumu bıle bır baska ıyı baslayıp kotu bıttı sonumuz ınsallah kaldırırsan kımseyle sorunumuzun kalıcagını dusunmuyorum anlasamayacagımız kımse yok burada

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Slayer[Mustafa]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

konuya sadece Ömer abiden cevap bekliyorum İYİ forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen ARZ* »

Mustafa dostum belki tanirsin beni GIRMIZIBOGA nicki ile ancak Ömer beyi siz baya kizdirdiniz sanirim forumdaki yasaklanma ve diger ozur konusuna bakarsak şikayet bölümünu bekleyin buyuk ihtimal baniniz kalkmicak diye dusunuyorum ama hatanizi anladiysaniz inş kalkar. Iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Slayer[Mustafa]
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kaos gaming özür konusu

ARZ* yazdı: Çrş May 02, 2018 10:52 pm Mustafa dostum belki tanirsin beni GIRMIZIBOGA nicki ile ancak Ömer beyi siz baya kizdirdiniz sanirim forumdaki yasaklanma ve diger ozur konusuna bakarsak şikayet bölümünu bekleyin buyuk ihtimal baniniz kalkmicak diye dusunuyorum ama hatanizi anladiysaniz inş kalkar. Iyi forumlar
eyw dostum hatırlamazmıyım hayırlısı dıyelım sadece olcagı neyse o olur bız bırseyı degıstıremeyız ya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen ARZ* »

Slayer[Mustafa] yazdı: Çrş May 02, 2018 10:55 pm
ARZ* yazdı: Çrş May 02, 2018 10:52 pm Mustafa dostum belki tanirsin beni GIRMIZIBOGA nicki ile ancak Ömer beyi siz baya kizdirdiniz sanirim forumdaki yasaklanma ve diger ozur konusuna bakarsak şikayet bölümünu bekleyin buyuk ihtimal baniniz kalkmicak diye dusunuyorum ama hatanizi anladiysaniz inş kalkar. Iyi forumlar
eyw dostum hatırlamazmıyım hayırlısı dıyelım sadece olcagı neyse o olur bız bırseyı degıstıremeyız ya
Herneyse konuyu kirletmiyelim Ömer bey gerekli cevabi verir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Kaos gaming özür konusu

Mesaj gönderen ENESIZM »

Sen gel saldırı at veya x kişisi atsın sonra saldırıyı üstlen en sonda gelip de ki "abey yasağımız kalksın yahu" wtf ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli