Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servet-i Fünun Jailbreak Devleti Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Gereksiz suçlamalar mı ? Ciddi misiniz ya :)

silinmis-konular/yakamoz-gaming-tarafin ... 42-30.html Bu konuda WantedAloneyi görüyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Serveti Fünun yazdı: Sal May 01, 2018 4:30 pm
ShooTeR yazdı: Sal May 01, 2018 4:23 pm
SadıkReis yazdı: Sal May 01, 2018 4:14 pm Oncelikle Selamun Aleyküm Ben cs69 ts59 sahibiyim . Doğru Engin Benim Eski Ortağım ama artık yasaklandığı için başka CS sunucusuna geçiş yaptı Face gurubuna gelirsek . Engin Yasaklandı Diye koskaca serveri dağatacak değiliz gurubun ismini değiştik . Oranın Sahibi Gürkan ve The Turk yani Ben . Grupta Engin diye birisi olduğu Doğru Ama o Engin değil Bahsettiğiniz Kişi Engincan Satıroğu ama o kişi grupta Değil Üstelik Kapanması İçin Panelin Engincan ın üstüne olması gerekir . Lütfen Bu işleri Yapmadan Once Araştırma Yapınız . Engin şuan Başka sunucuda Serverini Açmış bulunmakta !
Kendinizi açık etmeyin :)
Bakın bakalım ssde paylaştıgım grubun adı ne ?
Açtıgınız konuda ondan dolayımı Engin Alacaklı var ve Wantedalone bunlarında cevabını bekleriz :)

Hiçbir açtığım konuyu araştırmadan ve bilmeden açmam !

+1 Ekliyeyim 1 Mesajınız var Hesap yeni Yan hesapsın apaçık belli hemen cs69'un sahibiyim diye belirtmene gerek yok :D
Bu kişinin forum hesabı kapatılmalı gereksiz suçlamalarda bulunuyor
Gereksiz suçlamamı ?
Bence hiç gereksiz değil tanıtım konusunda taha araştırmalar yapılacak dedi yapılacak araştırmaya bizimde kendi önerimizi sunmak ne zaman yasak oldu acaba ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Kusura bakmayın ama arkadaşınızı gönderdiniz yada Wantedalone'da olabilir bilmiyorum ancak kendisi haksız kaldı ve son attığı mesajı sildi bunu silse eline ne geçecek log diye birşey var burada sizde hemen "R" yapıp "gereksiz suçlama hesabı kapatılmalı" diye yargınızı bildiriyorsunuz.
Onca kişiye saldırı yaptınız ve hemen kapanmayalım diye klan adınızı değiştirdiniz şimdide bi kuyruk bulup o kuyrugu tutup devam etmeye calısıyorsunuz, ama devam edemeyeceksiniz cunku bizim gibi boyle dostlar sizin gibi saldırı yapan,saygısız,menfaatsizleri ilelebet engelleyeceğiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Şikayet bölümü kapalıdır. Kanıtlar ile omer@csduragi.com a mail atın. Yetersiz kalır ise mail adresiniz engellenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli