Hile koruma saçmalığı ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Hile koruma saçmalığı ?
Şuana kadar bende yanlış ban görmedim fakat çok fazla aim uyarısı veriyor aim uyarılarını sadece adminler görse çok iyi olacak.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Hile koruma saçmalığı ?
Bazen Oyuncu Mouse Hassasiyetine Görede Uyarı Verebilir. Fare Hızlı dönderip mermi sıktığınızda aim olarak algılayabiliyor. Bundan kaynaklıda olabilir.
Linklerini gizle |
Hile koruma saçmalığı ?
Hassasiyeti düşürmek ister iseniz bu konuda ki komutları kontrol ediniz. Konuda verilen değerler oyundaki değerler ile bir değildir. Önce oyundaki değerleri kontrol edin öyle düşürün .
panel-kullanimi-puf-noktalar/aim-speed- ... ml#p103086
panel-kullanimi-puf-noktalar/aim-speed- ... ml#p103086
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Hile koruma saçmalığı ?
Katılıyorum.MertMatin* yazdı: Pzt Nis 30, 2018 10:24 pm Şuana kadar bende yanlış ban görmedim fakat çok fazla aim uyarısı veriyor aim uyarılarını sadece adminler görse çok iyi olacak.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
Hile koruma saçmalığı ?
Sorun bizdede mevcut .
Steam olarak giris yapan yetkili Artı olarak Steam+antichat kurulu sekılde gırıs yapıp Oyununu oynamakta . fakat ani hızlı kaydırmalarda vs Aim uyarısı vs veriyor .
Hile vs olmadıgı halde
Tabi hile olanı aim hack tespit edildi die ban atıor ona bise demıoruz oyle yapınca Hıledır dıyoruz .
Fakat yetkılılerımızın cogunda Steam+antichat kurulu sekılde Giris yaptıgı halde bazen aim uyarısı alıorlar .
Bunun sebebi bence Aim hassasiyetini düsük ayarlarda olması .
Steam olarak giris yapan yetkili Artı olarak Steam+antichat kurulu sekılde gırıs yapıp Oyununu oynamakta . fakat ani hızlı kaydırmalarda vs Aim uyarısı vs veriyor .
Hile vs olmadıgı halde
Tabi hile olanı aim hack tespit edildi die ban atıor ona bise demıoruz oyle yapınca Hıledır dıyoruz .
Fakat yetkılılerımızın cogunda Steam+antichat kurulu sekılde Giris yaptıgı halde bazen aim uyarısı alıorlar .
Bunun sebebi bence Aim hassasiyetini düsük ayarlarda olması .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
Hile koruma saçmalığı ?
@Yek'-ta
Sunucumuzda silahlara çok oynama var dediğini deniyemiceğim bu yüzden bu hile korumasını kapattım genede bilgi için teşekkürler
Sunucumuzda silahlara çok oynama var dediğini deniyemiceğim bu yüzden bu hile korumasını kapattım genede bilgi için teşekkürler
Linklerini gizle |
Hile koruma saçmalığı ?
hile korumalarının çoğu varsayımdan yola çıkıyor. Bence böyle saptamalar normal kalıyor. Gerçi şuanki halini deneyemedim.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd