Kullanici uidsine ban attigin surece istedigi kadar vpn acsin giremez.DarkSould yazdı: Pzt Nis 30, 2018 5:26 pmilk önce şöyle söyleyeyim müşteriler için olursa küfür imkanı %25 ikinci oalrak 7/24 admin bulunsa bile vpn açıp kapatmak 10snShooTeR yazdı: Pzt Nis 30, 2018 5:21 pmSadece musterilere acilsa ne olucakki adam bulur bi panel ts alir girer musteri gibi gorunup ee noldu elde kaldi 0...DarkSould yazdı: Pzt Nis 30, 2018 4:46 pm
10,11,12,13,14,15,16.... yaşındaki ergenlerin allaha sövmesi ve insanların birbirlerinin,annesine sövmesi için açılması pek hoş olmaz bana göre,ama csd müşterileri için açılırsa güzel olur.
Acilacaksa sağlam bir yönetim olacak 7/24 on kalabilecek bakicak,bikmadan ilgilenecek.
ts3.csduragi.com/pro Hakkında...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: NG -> NationalS
- İletişim:
regeditten uid değiştirmek 1dk iş nerdeyse modem resle gelShooTeR yazdı: Pzt Nis 30, 2018 5:27 pmKullanici uidsine ban attigin surece istedigi kadar vpn acsin giremez.DarkSould yazdı: Pzt Nis 30, 2018 5:26 pmilk önce şöyle söyleyeyim müşteriler için olursa küfür imkanı %25 ikinci oalrak 7/24 admin bulunsa bile vpn açıp kapatmak 10snShooTeR yazdı: Pzt Nis 30, 2018 5:21 pm
Sadece musterilere acilsa ne olucakki adam bulur bi panel ts alir girer musteri gibi gorunup ee noldu elde kaldi 0...
Acilacaksa sağlam bir yönetim olacak 7/24 on kalabilecek bakicak,bikmadan ilgilenecek.

Linklerini gizle |
-
Uid modem reslenince degismiyor dedigimi anlamadinizDarkSould yazdı: Pzt Nis 30, 2018 5:30 pmregeditten uid değiştirmek 1dk iş nerdeyse modem resle gel![]()

Linklerini gizle |
Sen anlamamışsın. Modem reslemek kadar kolay diyor. Gerçektende 1 dk lık iş cogu insanda bunu biliyor.
Ts3.csd admini idim adam banlamayla birşey çözulmemekte
Linklerini gizle |
-
Taha aslında aklımda güzel bir proje var gerçekleştirebilirsem ts3.csd'nin güvenlik önlemi için kullanabiliriz bunu geçelim, adam banlamayla cozulmemekte diyorsun sert kurallar getirilirse o zaman herkes mecburi uymak zorunda kalır okullarda nasıl oluyor o tarzda sert kurallar...Taha Demirbaş yazdı: Pzt Nis 30, 2018 6:02 pm Sen anlamamışsın. Modem reslemek kadar kolay diyor. Gerçektende 1 dk lık iş cogu insanda bunu biliyor.
Linklerini gizle |
-
aynenDarkSould yazdı: Pzt Nis 30, 2018 4:46 pm10,11,12,13,14,15,16.... yaşındaki ergenlerin allaha sövmesi ve insanların birbirlerinin,annesine sövmesi için açılması pek hoş olmaz bana göre,ama csd müşterileri için açılırsa güzel olur.ogibaba911 yazdı: Pzt Nis 30, 2018 9:18 am Ben acilmamasindan yanayin cunku nedenlerini herkes biliyor.Bence uzun bir sure daha orasi acilmaz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Ts192.Csduragi.pro
- Clan İsmi: ReDDawn Gaming
- İletişim:
Ts3 şuan bu hale düştüyse bu adminlerin suçudur . Bana verilse ben orayı adam ederdim ama böyle bir imkan olmadığı için bence açılmasın,açılmadanda Csdurağı devam edebiliyor.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Nis 30, 2018 6:02 pm Sen anlamamışsın. Modem reslemek kadar kolay diyor. Gerçektende 1 dk lık iş cogu insanda bunu biliyor.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
CSDurağı ekibini suçlamak senin ne haddine be adamTheARK515 yazdı: Pzt Nis 30, 2018 7:24 pmTs3 şuan bu hale düştüyse bu adminlerin suçudur . Bana verilse ben orayı adam ederdim ama böyle bir imkan olmadığı için bence açılmasın,açılmadanda Csdurağı devam edebiliyor.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Nis 30, 2018 6:02 pm Sen anlamamışsın. Modem reslemek kadar kolay diyor. Gerçektende 1 dk lık iş cogu insanda bunu biliyor.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
@TheARK515 ne demek adminlerin suçu, sabaha kadar adam banladigim oldu kendi aralarinda birbirine küfür edenlere karışma gibi bir olayim yoktu abartmadiklari sürece..
eğer yeniden açılırsa çok daha kati kurallar ile açılır diye düşünüyorum.
daha uzun bi açıklama yapmaya deymez bile iyi forumlar.
eğer yeniden açılırsa çok daha kati kurallar ile açılır diye düşünüyorum.
daha uzun bi açıklama yapmaya deymez bile iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Ts192.Csduragi.pro
- Clan İsmi: ReDDawn Gaming
- İletişim:
Oranın admini benmiyim , kimse o suçludur be adamJaveranGe yazdı: Pzt Nis 30, 2018 7:27 pmCSDurağı ekibini suçlamak senin ne haddine be adamTheARK515 yazdı: Pzt Nis 30, 2018 7:24 pmTs3 şuan bu hale düştüyse bu adminlerin suçudur . Bana verilse ben orayı adam ederdim ama böyle bir imkan olmadığı için bence açılmasın,açılmadanda Csdurağı devam edebiliyor.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Nis 30, 2018 6:02 pm Sen anlamamışsın. Modem reslemek kadar kolay diyor. Gerçektende 1 dk lık iş cogu insanda bunu biliyor.
Ts3.csd admini idim adam banlamayla birşey çözulmemekteOnların suçu değil kardeşim. Günde kaç kişi geliyor oraya ateist-satanist ne olduğu belli olmayan kişiler gelip düzeni bozuyor, csd yetkilileri banlıyor adam kaldırıp geri geliyor banla,banla nereye kadar ?
Linklerini gizle |