Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hem Csdurağı serverlerine saldırıyor hemde serveri var

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ifsacik

Mesaj gönderen ifsacik »

geçenlerde foruma bi arkadaşımız konu açmıştı kanala bot vb diye bi video yüklemiş kendi kanalına
bende kanalı incelediğimde bu arkadaşın csdurağına saldırı videoları xxxx firmasına saldırı videoları çekip paylaştığını kanalında gördüm video tarihleride çok yakın tarihler büyük ihtimal csdurağına ddos saldırısı alındığında bu arkadaş yapmakta. kanalının linki https://www.youtube.com/channel/UCnGqK1 ... KeA/videos
[@Bilinmeyen Etiket] bu arkadaşın yasaklı birisi olduğunu düşünmekteyim.
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Yanliz o saldirilar csduragi serverleri degil baska bi sunucunun. Onada yaptirim olucagini sanmiyorum iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

ARZ* yazdı: Cmt Nis 28, 2018 10:35 am Yanliz o saldirilar csduragi serverleri degil baska bi sunucunun. Onada yaptirim olucagini sanmiyorum iyi forumlar.
Evet onun yaptırımı var. Yenisin galiba eskiden farklı firmanın TS3 adresine bile saldırı atan yasak yiyordu. Saldırı konusu her şekilde yasak. @oCezaMelegi Bilir eski konuları nasıl katı kuralların olduğunu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli