Youtube SAHTE TELİF OLAYI.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Arkadaşlar gördüğünüz üzere adam youtube'da neler yapıyo bunu nasıl önleriz şu videoyu izlerseniz anlarsınız zaten https://www.youtube.com/watch?v=lsy4srh1qE8 BUNU YAPAN KİŞİ İSE IMANSIZ WINSTON HOCA DENEN neyse küfür etmicem denen adam
Link: | |
Linklerini gizle |
Yorum yazmayım diyordum ama,
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsunuz herhalde öyle mi : )
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsunuz herhalde öyle mi : )
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Yahu sanane bilader sanane neden her yaptığım iş csdurağı forumuna açılıyo ne alakası var şu forumda küfür etmemek için gösterdiğim çabayı hiç biyerde göstermedim taha demedimi burada yapılabilcek birşey yok diye anlamıyomusun YASAĞIMIN KALKMAMASI İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPICAKSINIZ DEVAM EDİN DEVAMPatatesler yazdı: Cum Nis 27, 2018 11:46 pm Arkadaşlar gördüğünüz üzere adam youtube'da neler yapıyo bunu nasıl önleriz şu videoyu izlerseniz anlarsınız zaten https://www.youtube.com/watch?v=lsy4srh1qE8 BUNU YAPAN KİŞİ İSE IMANSIZ WINSTON HOCA DENEN neyse küfür etmicem denen adam
CSDURAĞIYLA NE ALAKASI VAR TÖBE TÖBE
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
neyse birşey demiyorum dişlerimi sıkmaya devam ediyorum
Linklerini gizle |