Youtube sahte telif ile kanalımız kapatıldı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Adami sinir edersen öle yapar telif yapacak şeyler kullanma videonda
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yaptığın Saldırı videoları hakkımda konuşman küfür etmen seni uyarmama rağmen sen kimsin lan gibisinden kızların yanında konuşman benim tabikide canımı sıktı şimdi yalvardığını görüyorum he telifler geri çekilmicek her açtığın youtube hesabı kapatılacak bilgin olsun seninle daha çok uğraşırdım ama uğraşılcak bi yanın yok gereksiz insansın inşallah düzelir çıkarsın karşıma.Patatesler yazdı: Prş Nis 26, 2018 4:39 pm Hepini Öncelikle selamün Aleyküm.
Merhaba değerli forum üyeleri bir sıkıntım var anlatmak istiyorum bugün youtube kanalım kapatıldı kapatan kişi ise IMANSIZ WINSTON HOCA denen şahıs nasıl yaptı bilmiyorum ama 4 arkadaşımla beraber kanallarımızı kapattı benim bu arkadaşa yapabilcek birşeyim varmı ? dava açmışlar ama haksız duruma düşmüşler nasıl oluyor nasıl haksız duruma düşüyolar yine anlamadım bu arkadaş kim nasıl biride böyle birşey yapabiliyo anneme mesaj atıp annemi yalvartmış Csdurağı bölümüne konu aç bilgili insan dolu yardım eden illaki olur dediler ne yapabilirim arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Arkadaşın youtube kanalı bu iletişime geçelim kanal önemli değilde ses kaydı felan almış sıkıntı o lütfen yardımcı olun https://www.youtube.com/channel/UCO77AH ... WkL-aJ32zQ
Bu arada dava etmenize sevindim tabikide haksız duruma düşüceksiniz ben iş yaparken herşeyi kanıtlar öyle yaparım arkadaşlarına selamımı yolladım belge üzerinden hadi ALLAHA EMANET
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
HaydaFelong yazdı: Cum Nis 27, 2018 5:55 pmYaptığın Saldırı videoları hakkımda konuşman küfür etmen seni uyarmama rağmen sen kimsin lan gibisinden kızların yanında konuşman benim tabikide canımı sıktı şimdi yalvardığını görüyorum he telifler geri çekilmicek her açtığın youtube hesabı kapatılacak bilgin olsun seninle daha çok uğraşırdım ama uğraşılcak bi yanın yok gereksiz insansın inşallah düzelir çıkarsın karşıma.Patatesler yazdı: Prş Nis 26, 2018 4:39 pm Hepini Öncelikle selamün Aleyküm.
Merhaba değerli forum üyeleri bir sıkıntım var anlatmak istiyorum bugün youtube kanalım kapatıldı kapatan kişi ise IMANSIZ WINSTON HOCA denen şahıs nasıl yaptı bilmiyorum ama 4 arkadaşımla beraber kanallarımızı kapattı benim bu arkadaşa yapabilcek birşeyim varmı ? dava açmışlar ama haksız duruma düşmüşler nasıl oluyor nasıl haksız duruma düşüyolar yine anlamadım bu arkadaş kim nasıl biride böyle birşey yapabiliyo anneme mesaj atıp annemi yalvartmış Csdurağı bölümüne konu aç bilgili insan dolu yardım eden illaki olur dediler ne yapabilirim arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Arkadaşın youtube kanalı bu iletişime geçelim kanal önemli değilde ses kaydı felan almış sıkıntı o lütfen yardımcı olun https://www.youtube.com/channel/UCO77AH ... WkL-aJ32zQ
Bu arada dava etmenize sevindim tabikide haksız duruma düşüceksiniz ben iş yaparken herşeyi kanıtlar öyle yaparım arkadaşlarına selamımı yolladım belge üzerinden hadi ALLAHA EMANET

Linklerini gizle |
-
Hak Edene Hak ettiği gibi davranıcaksınki Başının üstüne çıkmasınENESIZM yazdı: Cum Nis 27, 2018 6:11 pmHaydaFelong yazdı: Cum Nis 27, 2018 5:55 pmYaptığın Saldırı videoları hakkımda konuşman küfür etmen seni uyarmama rağmen sen kimsin lan gibisinden kızların yanında konuşman benim tabikide canımı sıktı şimdi yalvardığını görüyorum he telifler geri çekilmicek her açtığın youtube hesabı kapatılacak bilgin olsun seninle daha çok uğraşırdım ama uğraşılcak bi yanın yok gereksiz insansın inşallah düzelir çıkarsın karşıma.Patatesler yazdı: Prş Nis 26, 2018 4:39 pm Hepini Öncelikle selamün Aleyküm.
Bu arada dava etmenize sevindim tabikide haksız duruma düşüceksiniz ben iş yaparken herşeyi kanıtlar öyle yaparım arkadaşlarına selamımı yolladım belge üzerinden hadi ALLAHA EMANET![]()
Linklerini gizle |
-
Bu arada csdurağına vurup ..... hosting demenizde cabası Ömer TELLİYE Sövmeniz clanları rahatsız etmeniz sunucu sahiplerinin hakkına girmeniz o kadar sunucu sahibinin emeğine ihanet etmeniz emekleri hiçe saymanız daha çok var sayıyımmı buraya gelip birde yüzsüz gibi yardım diliyosun sizin gibiler akıllanmaz akıllandıranda ben olurum BENİ BAŞKALARIYLA KARIŞTIRMA Demiştim sana.
Linklerini gizle |
-
Ve bu arkadaş counter videoları çekmiyo beyler saldırı videoları çekiyo diğerleri gibide değil küfür ederek hakaret ederek tanımadığı sesini bile duymadığı csdurağı hosting sahibine ağza alınmayacak küfürler ederek böyle yapıp kendini bir b*k sanan kardeşimizdir bu bana haksızsın demeniz umrumda dahi olmaz tek üzüldüğüm nokta bu arkadaşa yardım etmenizdir yüzsüz gibi küfür ettiği hostinge gelip yardım istemesidir DAHADA YAZMIYORUM HERKES ALLAHA EMANET
Bu arkadaşla beraber toplam 26 kanal kapattım ONLARIN ANLADIĞI DİLDEN KONUŞTUM.
Bu arkadaşla beraber toplam 26 kanal kapattım ONLARIN ANLADIĞI DİLDEN KONUŞTUM.
Linklerini gizle |