cs45 hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
cs45 hk.
Benim serverin aynısını sana yapalım cs go mod cs121 girip bakabilirsin tabi istersen : )
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
cs45 hk.
MalesefMehmetReis- yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:42 pm Benim serverin aynısını sana yapalım cs go mod cs121 girip bakabilirsin tabi istersen : )

Linklerini gizle |
-
cs45 hk.
Bizde 3 senedir jaildik artık eski ortam yok jailin ben teklifimi verdim kabul edersen yaparım güzel tutuyorJaveranGe yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:49 pmMalesefMehmetReis- yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:42 pm Benim serverin aynısını sana yapalım cs go mod cs121 girip bakabilirsin tabi istersen : )clanımız jail üzerine kurulu değişmeyiz diye tahmin ediyorum. Teklifin için teşekkür ederim
![]()

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
cs45 hk.
Dediğim gibi ama o mod benim ip'mde sanırım çok dolar ?MehmetReis- yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:51 pmBizde 3 senedir jaildik artık eski ortam yok jailin ben teklifimi verdim kabul edersen yaparım güzel tutuyorJaveranGe yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:49 pmMalesefMehmetReis- yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:42 pm Benim serverin aynısını sana yapalım cs go mod cs121 girip bakabilirsin tabi istersen : )clanımız jail üzerine kurulu değişmeyiz diye tahmin ediyorum. Teklifin için teşekkür ederim
![]()
![]()
Linklerini gizle |
-
cs45 hk.
Evet o yüzden bu teklifi verdim zaten bizim 121 olmasına rağmen doluyor hafta sonları 20-32 arası hep cs45 i düşünemiyorum:)JaveranGe yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:53 pmDediğim gibi ama o mod benim ip'mde sanırım çok dolar ?MehmetReis- yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:51 pmBizde 3 senedir jaildik artık eski ortam yok jailin ben teklifimi verdim kabul edersen yaparım güzel tutuyorJaveranGe yazdı: Prş Nis 26, 2018 8:49 pm Malesefclanımız jail üzerine kurulu değişmeyiz diye tahmin ediyorum. Teklifin için teşekkür ederim
![]()
![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
cs45 hk.
Dolar dolar dolmaz diye birşey yok.
Bi ara geliyim bi komuda geçiyim 32/32
eskiden az komut vermedik
Bi ara geliyim bi komuda geçiyim 32/32
eskiden az komut vermedik

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
cs45 hk.
Csgoda eskisi gibi doluluk yokki eskiden tek tuk vardi bi aciorduk surekli 25-32arasiydi simdi 15-20 arasi gorduklerim ama klanini dagitma derim jbde devam et bi2 ay doluluk olmasada jb adi ciktikdan snra orda dolsr zaten.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
cs45 hk.
Jail bir ekip işi. Sağlam yönetim ekibine sahip olmak gerekiyor, Pro gibi anlık değil uzun vadeli kendini adamış ekibe ihtiyacınız var büyümek için.
Sağlam bir yönetim ekibi için bir şeylere inandırabilmek ve ortamı kurmak gerekir. Jail bir oyundan öte bir ortamdır aslında. Eskilere göre adam bulmak zor olsa bile ikna kabiliyeti yüksek olanlar ortamını kurarlar. Ama çok mesai harcamak gerekir.
Sağlam bir yönetim ekibi için bir şeylere inandırabilmek ve ortamı kurmak gerekir. Jail bir oyundan öte bir ortamdır aslında. Eskilere göre adam bulmak zor olsa bile ikna kabiliyeti yüksek olanlar ortamını kurarlar. Ama çok mesai harcamak gerekir.
Linklerini gizle |