cs45 hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
cs45 hk.
Merhabalar, 2 gün önce cs45'i aldım. Ancak şöyle bir sorunum var haritayı pro yapınca 25-30 çıkıyor. Jail yapınca 10-20 genelde ? 40'lardaki diğer ipler jail güzel doluyor. Benimki pro olunca doluyor ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
cs45 hk.
Şöyle bir göz gezdirdimde pek dolmuyor diğer iplerde.
Jail zor iş sürekli oynayan bir ekip lazım. Bende ilk başladığımda ilk 30 a göre zor doluyordu. Jail klan işi klanınızı topladıkça zaten daha çok dolar. Ekibinizi büyütmeye bakın.
Ayrıyetten şu aralar pek insan yok jail oynayan yazın çoğalır diye düşünüyorum.
Jail zor iş sürekli oynayan bir ekip lazım. Bende ilk başladığımda ilk 30 a göre zor doluyordu. Jail klan işi klanınızı topladıkça zaten daha çok dolar. Ekibinizi büyütmeye bakın.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
cs45 hk.
Zaten bi 5-10kisi klan oyuncunuz ve saglam bi komutcunuz olduktan sonra dolmamasi icin bir engel yok
. Buyuk ihtimal yazinki doluluk suan ki dolulugun 2kati olucak.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
cs45 hk.
Biraz ilgi ile her şey çözülebilir kardeşimJavarenGe yazdı: Prş Nis 26, 2018 4:04 pm Merhabalar, 2 gün önce cs45'i aldım. Ancak şöyle bir sorunum var haritayı pro yapınca 25-30 çıkıyor. Jail yapınca 10-20 genelde ? 40'lardaki diğer ipler jail güzel doluyor. Benimki pro olunca doluyor ?
Linklerini gizle |
cs45 hk.
Bazı serverler bazı modlara ağırlıklı oyuncu barındırıyor. Prodan çıkan bir serveri jaile zor çevirmek gibi. Bu sizin elinizde bizim yapabileceğimiz birşey yok.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
cs45 hk.
Teşekkür ederim bilgi için.ARZ* yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:23 pm Zaten bi 5-10kisi klan oyuncunuz ve saglam bi komutcunuz olduktan sonra dolmamasi icin bir engel yok. Buyuk ihtimal yazinki doluluk suan ki dolulugun 2kati olucak.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
cs45 hk.
Teşekkürler bilgi için. Sanırım jail yazın bencede dolacak baya.oCezaMelegi yazdı: Prş Nis 26, 2018 4:33 pm Şöyle bir göz gezdirdimde pek dolmuyor diğer iplerde.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
cs45 hk.
Aynen kardeşim. Bizde ilgi var'da gelen yokYozgatle yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:52 pmBiraz ilgi ile her şey çözülebilir kardeşimJavarenGe yazdı: Prş Nis 26, 2018 4:04 pm Merhabalar, 2 gün önce cs45'i aldım. Ancak şöyle bir sorunum var haritayı pro yapınca 25-30 çıkıyor. Jail yapınca 10-20 genelde ? 40'lardaki diğer ipler jail güzel doluyor. Benimki pro olunca doluyor ?

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
cs45 hk.
Teşekkürler taha bey. Ama böyle ilk defa karşılaştımTaha Demirbaş yazdı: Prş Nis 26, 2018 7:06 pm Bazı serverler bazı modlara ağırlıklı oyuncu barındırıyor. Prodan çıkan bir serveri jaile zor çevirmek gibi. Bu sizin elinizde bizim yapabileceğimiz birşey yok.

Linklerini gizle |