ınferno mapı balkon yasaklamak ıcın block ıstıyorum.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
konu cozuldu teşekkurler
En son BlizzoutCS tarafından Prş Nis 26, 2018 6:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yalnızca CSDurağı serverlarına ait bir forumdur.BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:34 pm Merhaba öncelikle hiç bi şekilde yanlış anlaşılmasını ıstemıyorum bu linkdeki yerden de_inferno mapında balkon yasaklamak ıcın bır cozum var block yaratıyorsun fakat serverım oyun yonetıcısınde oldugu ıcın tickettan yukledıgım zaman hata verıyor sma olarak lazım amxx olarak kurulmuyor yardımcı olcak varmı, kısaca de ınferno mapında balkona engel koycam cıkamasın kımse yanı kalıcı olarak / https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=504633 ban sebebi ise bilmiyorum yardıma ıhtıyacım var.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Paylaştığın adreste ki dosyada get source yazıyor, ona bas iner. Başka türlü yardımcı olamayız.BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:34 pm Merhaba öncelikle hiç bi şekilde yanlış anlaşılmasını ıstemıyorum bu linkdeki yerden de_inferno mapında balkon yasaklamak ıcın bır cozum var block yaratıyorsun fakat serverım oyun yonetıcısınde oldugu ıcın tickettan yukledıgım zaman hata verıyor sma olarak lazım amxx olarak kurulmuyor yardımcı olcak varmı, kısaca de ınferno mapında balkona engel koycam cıkamasın kımse yanı kalıcı olarak / https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=504633 ban sebebi ise bilmiyorum yardıma ıhtıyacım var.
Linklerini gizle |
-
BENDE BULAMADIGIM ICIN YARDIMA IHTIYAC DUYDUM O YUZDENrealgaming yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:38 pmYalnızca CSDurağı serverlarına ait bir forumdur.BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:34 pm Merhaba öncelikle hiç bi şekilde yanlış anlaşılmasını ıstemıyorum bu linkdeki yerden de_inferno mapında balkon yasaklamak ıcın bır cozum var block yaratıyorsun fakat serverım oyun yonetıcısınde oldugu ıcın tickettan yukledıgım zaman hata verıyor sma olarak lazım amxx olarak kurulmuyor yardımcı olcak varmı, kısaca de ınferno mapında balkona engel koycam cıkamasın kımse yanı kalıcı olarak / https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=504633 ban sebebi ise bilmiyorum yardıma ıhtıyacım var.
Linklerini gizle |
-
HOCAM CALISMIYOR AMXX KURULMUYOR SMA OLARAK LAZIMStVaveyla yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:42 pmPaylaştığın adreste ki dosyada get source yazıyor, ona bas iner. Başka türlü yardımcı olamayız.BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:34 pm Merhaba öncelikle hiç bi şekilde yanlış anlaşılmasını ıstemıyorum bu linkdeki yerden de_inferno mapında balkon yasaklamak ıcın bır cozum var block yaratıyorsun fakat serverım oyun yonetıcısınde oldugu ıcın tickettan yukledıgım zaman hata verıyor sma olarak lazım amxx olarak kurulmuyor yardımcı olcak varmı, kısaca de ınferno mapında balkona engel koycam cıkamasın kımse yanı kalıcı olarak / https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=504633 ban sebebi ise bilmiyorum yardıma ıhtıyacım var.

Linklerini gizle |
-
düzenledım konuyurealgaming yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:38 pmYalnızca CSDurağı serverlarına ait bir forumdur.BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:34 pm Merhaba öncelikle hiç bi şekilde yanlış anlaşılmasını ıstemıyorum bu linkdeki yerden de_inferno mapında balkon yasaklamak ıcın bır cozum var block yaratıyorsun fakat yukledıgım zaman hata verıyor sma olarak lazım amxx olarak kurulmuyor yardımcı olcak varmı, kısaca de ınferno mapında balkona engel koycam cıkamasın kımse yanı kalıcı olarak / https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=504633 ban sebebi ise bilmiyorum yardıma ıhtıyacım var.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
....
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Zaten sma olarak iniyor .BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:43 pmHOCAM CALISMIYOR AMXX KURULMUYOR SMA OLARAK LAZIMStVaveyla yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:42 pmPaylaştığın adreste ki dosyada get source yazıyor, ona bas iner. Başka türlü yardımcı olamayız.BlizzoutCS yazdı: Prş Nis 26, 2018 6:34 pm Merhaba öncelikle hiç bi şekilde yanlış anlaşılmasını ıstemıyorum bu linkdeki yerden de_inferno mapında balkon yasaklamak ıcın bır cozum var block yaratıyorsun fakat serverım oyun yonetıcısınde oldugu ıcın tickettan yukledıgım zaman hata verıyor sma olarak lazım amxx olarak kurulmuyor yardımcı olcak varmı, kısaca de ınferno mapında balkona engel koycam cıkamasın kımse yanı kalıcı olarak / https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=504633 ban sebebi ise bilmiyorum yardıma ıhtıyacım var.![]()
Linklerini gizle |