Bence sakıncası var. Kişiden kişiye değişir böyle şeyler tanımadığım insanların bana böyle hitap etmesi hoşuma gitmiyor. Sonuçta burası bir firma bizde müşteriyiz.Leooo yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:30 pm Bi sakıncası yok gibi forumda konuştuğum arkadaşlara kardeşim diyorum sorun çıkmıyor illa tanımak değil tanışıp sohbet edip arkadaş olmak bu dünyada neyse seni kendi haline bırakıyorum bu konuyuda fazla uzatmaya gerek yok.
Yasaklı Hellforce Clanı ve Yasaklı Kurucuları TS129 DA
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Seni anladım rahatsız oluyorsunda muhattap olma derim zaten yasaklanıcaklar bugün var yarın yokENESIZM yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:41 pmBence sakıncası var. Kişiden kişiye değişir böyle şeyler tanımadığım insanların bana böyle hitap etmesi hoşuma gitmiyor. Sonuçta burası bir firma bizde müşteriyiz.Leooo yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:30 pm Bi sakıncası yok gibi forumda konuştuğum arkadaşlara kardeşim diyorum sorun çıkmıyor illa tanımak değil tanışıp sohbet edip arkadaş olmak bu dünyada neyse seni kendi haline bırakıyorum bu konuyuda fazla uzatmaya gerek yok.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Doğrusunu anlatta bizde doğru konuşalım..CaKiR yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:40 pmolayi bilmeden konusmasaniz iyi olurENESIZM yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:37 pmHem Ömer beye söv hemde deki benimle böyle konuşamazsın. Bu yediğin kaba pislemek oluyor. Ha şimdi dersin sen server ortağım geldi de ticket attı da falanda filanda ee başka yalan var mı ? Bunları çok duyduk çokhello admin yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:28 pm
tanımıyorsan benim clanım hakkımda kimse böle konuşamaz ''ENESIZM '' bikere yasaklandık olay bitti hala daha konular açılmaya başlandı nedir bu anlamış deyilim .boş laf kayın doyurmaz Ayaz bey.
Linklerini gizle |
-
Cok gereksiz sikayet+tartisma yapiyorsunuz konu sahibi adam evet arkadas yasaklanmis anladik senin onunla ne husumetin var ne cekememezligin var adamlar yasaklanmis tamam panel hesaplari silinmis vaziyrtte server sahibi degiller omer telli demis mi ki birdaha CSD ye girmeyin diye yanlislari olmus yasaklanmislar ben taraf tutmuyorum ki hicbirinizde tanimiyorum yani birakin bu sekilde isleri sikayet bolumu acilir hepiniz edersiniz simayetinizi acmayin artik su tur konular acacaklarda acmasinlar.
Linklerini gizle |