GameTracker
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2193
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
GameTracker
Bunun sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
GameTracker
Mağlum Forumda rast geldik bir arkadaşımız belli bir şekilde csdurağı serverlerine report atıyor isterseniz o arkadaşa sorun.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
- İletişim:
GameTracker
Abi cıvıtmayın sizde her şeye report attı diyorsunuz soyunuz bir tükensin artık değil mi ? Adım atılsa "malum report atanlar var onlara sorun" ne ya bu her şeye bir suç atma çabası ? Cidden artık sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum.Felong yazdı: Çrş Nis 25, 2018 1:30 am Mağlum Forumda rast geldik bir arkadaşımız belli bir şekilde csdurağı serverlerine report atıyor isterseniz o arkadaşa sorun.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
GameTracker
[@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey bir bakabilir misiniz ? Dünden beri bu şekilde sunucumuz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
GameTracker
Dün banada oldu Enes Panelden Bir Serverı Reslemeyi Deneyin. Olmassa Genel Bir Sorun Vardı. Bir Şeyler Yaptım Düzeldi Bende Anlamadım. Panelle Server arasında bağlantıda bir sorun var sanırım. Panelde 0/0 gözüküyorsa muhtemelen bağlantı kopukluğudur.ENESIZM yazdı: Çrş Nis 25, 2018 6:47 pm [@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey bir bakabilir misiniz ? Dünden beri bu şekilde sunucumuz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
- İletişim:
GameTracker
Deneyeceğim kanka Ömer beyden bi cevap gelsin de.oCezaMelegi yazdı: Çrş Nis 25, 2018 7:04 pmDün banada oldu Enes Panelden Bir Serverı Reslemeyi Deneyin. Olmassa Genel Bir Sorun Vardı. Bir Şeyler Yaptım Düzeldi Bende Anlamadım. Panelle Server arasında bağlantıda bir sorun var sanırım. Panelde 0/0 gözüküyorsa muhtemelen bağlantı kopukluğudur.ENESIZM yazdı: Çrş Nis 25, 2018 6:47 pm [@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey bir bakabilir misiniz ? Dünden beri bu şekilde sunucumuz.
Linklerini gizle |
GameTracker
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |