Saldırı yedim şikayet bölümü kapalı nereye yazacagım bennnn
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Bendede sorun var ts3 panelinde cs69.csduragi.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
24.04.Salı Günü Saat 09:51 şuanda erişti nihayet saldırıyımı bıraktılar yetkililer farkmı etti bilmiyorum ama ts panelime şuan eriştim yedegimi attım kendime yetkimi kayıtlı üye dahil bütün üyeleri sildim ve şuan ts ile ilgili bi sıkıntım yok fakat cs paneli 3 kere sıfırladım ve bilgisayarda hiç yedek yok bilgi olsa ugraşıp halletsem oda yok konu kilit ne halt iyecegim bakalım çözümü olan varsa yazabilir o degil düşük ıp sw ilk aldıgımda full çekerken gerçi şimdi herkes işte okulda bakalım akşam görecegiz.
Linklerini gizle |
Ts konusunda sorunun çözülmüş sanırsam. Cs serverlerinde saldırı yediğini söylüyorsun. Toparlayamıyorsan sıfırdan baştan başlayacaksın. Saldırı yapanın kanıtları var ise ulaştıracaksın.
Linklerini gizle |
-
Ya pluginlerde sıkıntı oluyor söyleyim panelde erişim yapamıyorsunuz o eklediğiniz pluginleri silin panel düzene girilecektir
Linklerini gizle |