GT'den Ban Yedik, Peki Neden?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Zaten bi 2-3 yil once GT afk atanlari banlamiordu ve geceleri bizde dahil olmak uzere bir cok server afk atiordu. Taki birisi tum serverleri topluca reportlayana kadar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Ben bunun için taktik geliştirdim. Ranki önce 1kdan 3k çıkarıyorum sonra tekrar 1k yapıyorum ban yememek için. Ama gt her an ban atabilir 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
GT'de yazılımsal denetleme sistemi yok. Report üzerine işlem yapıyorlar. Ben rankı kapatmıştım; tekrar açalı bir hafta oldu 700'e gelmiştik.JaveranGe yazdı: Pzr Nis 22, 2018 2:32 pm Ben bunun için taktik geliştirdim. Ranki önce 1kdan 3k çıkarıyorum sonra tekrar 1k yapıyorum ban yememek için. Ama gt her an ban atabilir![]()
Linklerini gizle |
Bir algoritma ile boost sunucuları banlıyor. Bazen bu boost algoritması sapıtıp yanlış ban atılmasına sebep veriyor ve bununla ilgili işlem yapmıyorlar artık.
Linklerini gizle |
-
Valla yaza gt gibi bir sistem olsa super olur ama büyük ihtimal olmicak olursa csduraginin dolulugnunda articagini dusunuyorum. Birde yeni panel ardindan gt gibi bir sistem yaparmi acaba omer bey?
Linklerini gizle |
Sunucu sıralama sistemi global olarak yayılamazsa yerin de şeker durur. Host du alan adı kaydı idi viper gider boşuna
Linklerini gizle |
@@ARZ* o durum çok kavgayı da ardında getirir. Siz bot atıyorsunuz, siz afk bıraktırıyorsunuz, siz jail sunucusunuz vs.. Gelirse de hali ile katı kuralları da yanında getirir.
Bunu yazmam geleceği anlamına gelmez. Sadece bir proje olarak ön taslak sunuldu ve rafa kaldırıldı.
Bunu yazmam geleceği anlamına gelmez. Sadece bir proje olarak ön taslak sunuldu ve rafa kaldırıldı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Katı kurallardan kastınız afk kick gibi olaylar değil mi ?Yek'-ta yazdı: Pzr Nis 22, 2018 2:49 pm @@ARZ* o durum çok kavgayı da ardında getirir. Siz bot atıyorsunuz, siz afk bıraktırıyorsunuz, siz jail sunucusunuz vs.. Gelirse de hali ile katı kuralları da yanında getirir.
Linklerini gizle |
-
Sizde haklısınız yapıcak birşey yok o zaman.Yek'-ta yazdı: Pzr Nis 22, 2018 2:49 pm @@ARZ* o durum çok kavgayı da ardında getirir. Siz bot atıyorsunuz, siz afk bıraktırıyorsunuz, siz jail sunucusunuz vs.. Gelirse de hali ile katı kuralları da yanında getirir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Sevgili forum arkadaşlarım şuan maçtayım Konyaspor maçı sonra işe geçip oradan eve geçip gece 12 de herşeyiyle bu anlamasında algoritması bozuk olan kişilere şu olayı net bir şekilde son kez anlatacağım. İyi günler.
Linklerini gizle |