Yanlışlıkla Yapıldı die birsey yok
İptal butonun bastıktan sonra Mail adresinize kod gelior kodu gırıp yazdıysanız bu yanlıslıkla Olmus olmuyor ..
Ödeme bildirimi vs yapsanızda %100 Ürünüzü Geri alamazsınız.
Yanlışlıkla Ürün İptal Ettim
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
-
omer@csduragi.com ' a güzel bir üslüpla durumu anlatan açık bir mail yazın geri dönüş yapıldığında yapılacak bişey varsa ömer bey mutlaka yardımcı olur size.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Dalgınlıkla olmuş olabilir kardeşim. Ben dalgınlığıma geldi yanlış ip adresini iptal ettim, ömer beye mail attım sağolsun sorunumu çözdü. Herkese böyle kaba bir yanıt vererek olumsuz cevaplar vermeyin.ÇetinKurt yazdı: Cum Nis 20, 2018 10:35 pm Yanlışlıkla Yapıldı die birsey yok
İptal butonun bastıktan sonra Mail adresinize kod gelior kodu gırıp yazdıysanız bu yanlıslıkla Olmus olmuyor ..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
Kimseye kaba bir yanıt verdigim yokJaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:25 amDalgınlıkla olmuş olabilir kardeşim. Ben dalgınlığıma geldi yanlış ip adresini iptal ettim, ömer beye mail attım sağolsun sorunumu çözdü. Herkese böyle kaba bir yanıt vererek olumsuz cevaplar vermeyin.ÇetinKurt yazdı: Cum Nis 20, 2018 10:35 pm Yanlışlıkla Yapıldı die birsey yok
size oyle gelmis olabilir.
Sorunun cozulduyse ne mutlu sana
genellikle Ürün iptali olurken Yanlıslıkla olunmuyor .
Neyse
iyi forumlar
Linklerini gizle |