Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Oyun içi /slotol ve retry fix ile ilgili

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi önceden csdurağı panelinde /slotol eklentiler bölumunde aktifti ama bir süre sonra kapatıldı, sebebi ise eklentide oluşan arızalar jail olsun basebuilder gibi modlar olsun slotol eklentisine ihtiyacımız bulunmakta ancak slotol smasının icinde slotolu kullandıktan sonra konsola "setinfo _pw" kodunu yazdırdıgı icin otomatik giristen dolayı kural ihlali veriyor, _pw'nin kural ihlali olarka kaldırmasının bir ihtimalı varmıdır yoksa sayın [@Bilinmeyen Etiket] slotol'u tekrar aktive edebilirmisiniz...
2 sorunuma gelirsek arkadaşlar bu retry fix olayını nasıl çözdünüz yukluyorum editlenmemiş halini servera yeni bağlananı retry cekmiş goruyor önceden gormuyordu ama :D help me diyorum kısacası...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheAsTeRiX
Clan İsmi: Skull Gaming

Mesaj gönderen TheAsTeRiX »

ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:30 pm Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi önceden csdurağı panelinde /slotol eklentiler bölumunde aktifti ama bir süre sonra kapatıldı, sebebi ise eklentide oluşan arızalar jail olsun basebuilder gibi modlar olsun slotol eklentisine ihtiyacımız bulunmakta ancak slotol smasının icinde slotolu kullandıktan sonra konsola "setinfo _pw" kodunu yazdırdıgı icin otomatik giristen dolayı kural ihlali veriyor, _pw'nin kural ihlali olarka kaldırmasının bir ihtimalı varmıdır yoksa sayın [@Bilinmeyen Etiket] slotol'u tekrar aktive edebilirmisiniz...
2 sorunuma gelirsek arkadaşlar bu retry fix olayını nasıl çözdünüz yukluyorum editlenmemiş halini servera yeni bağlananı retry cekmiş goruyor önceden gormuyordu ama :D help me diyorum kısacası...
İçinde TWD ya da Skull reklamı var bakmadım,2 isim kullandığım için sunucuda.Yazın sorunsuzdu test et.Değişirsin reklamları
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

TheAsTeRiX yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:40 pm
ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:30 pm Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi önceden csdurağı panelinde /slotol eklentiler bölumunde aktifti ama bir süre sonra kapatıldı, sebebi ise eklentide oluşan arızalar jail olsun basebuilder gibi modlar olsun slotol eklentisine ihtiyacımız bulunmakta ancak slotol smasının icinde slotolu kullandıktan sonra konsola "setinfo _pw" kodunu yazdırdıgı icin otomatik giristen dolayı kural ihlali veriyor, _pw'nin kural ihlali olarka kaldırmasının bir ihtimalı varmıdır yoksa sayın [@Bilinmeyen Etiket] slotol'u tekrar aktive edebilirmisiniz...
İçinde TWD ya da Skull reklamı var bakmadım,2 isim kullandığım için sunucuda.Yazın sorunsuzdu test et.Değişirsin reklamları
Berkayın paylaştıgının aynısı senin attıgınla bunu kullanıyorum zaten sorunum buradan cıkıyor suan kullandıgımda bı sıkıntı yok gibi ama yinede konuda bulunsun bakalım bu sorunumuz...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

@Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee

Link: