İnternet anlık kesinti, donma hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Merhaba CSD ailesi, oyundayken anlık 5 saniye veya daha fazla şekilde 1,2 dakikada bir donma yaşıyorum. İnternet gittiğinde olduğu donma gibi ama her hangi bir şekilde İnternet simgesinde ünlem veyahut çarpı işareti çıkmamakta. İnternet gitmediğini gösterdiğinden dolayı İnternet aldığım firma da bir şey yapamamakta. Mobil de laptopta aynı sorunlar oluyor bazen olmuyor bazen çok sinir bozuyor.
Google amcada aradığımda DNS değişin dediklerini gördüm, değiştim yine bir şey fark etmedi. Birisi İnternetimi kırıyor öyle giriyor diyorum 3 kere resetledim TP-Link ismine dahi geldi 3 kere ama yine sorun düzelmedi. Sorun giderme yaptığımda aşşağıda ekte verdiğim hatayı veriyor. Şuan kullandığım DNS adresi ; 8.8.4.4 - 2.2.4.4 dür her yerde geçen bir DNS olduğundan bunu kullanıyorum bu tür sorun yaşayan var mı? Varsa nasıl çözdünüz acaba? Forumlarda dediğim gibi aradığımda modemin kıytırık olduğunu söylediler ama TP-Link modemi yani öyle kıytırık değil. Sorunum budur her yere baktım ama aynı.
Not : Hatayı anlamayanlara özet olarak bunu yazayım. İnternette veya oyunda bazen internetin anlık kesintileri oluyor 5 saniye sürüyor bazen ise 10 saniye bu kesintiler yüzünden ne oyun nede film izleye biliyorum.
Google amcada aradığımda DNS değişin dediklerini gördüm, değiştim yine bir şey fark etmedi. Birisi İnternetimi kırıyor öyle giriyor diyorum 3 kere resetledim TP-Link ismine dahi geldi 3 kere ama yine sorun düzelmedi. Sorun giderme yaptığımda aşşağıda ekte verdiğim hatayı veriyor. Şuan kullandığım DNS adresi ; 8.8.4.4 - 2.2.4.4 dür her yerde geçen bir DNS olduğundan bunu kullanıyorum bu tür sorun yaşayan var mı? Varsa nasıl çözdünüz acaba? Forumlarda dediğim gibi aradığımda modemin kıytırık olduğunu söylediler ama TP-Link modemi yani öyle kıytırık değil. Sorunum budur her yere baktım ama aynı.
Not : Hatayı anlamayanlara özet olarak bunu yazayım. İnternette veya oyunda bazen internetin anlık kesintileri oluyor 5 saniye sürüyor bazen ise 10 saniye bu kesintiler yüzünden ne oyun nede film izleye biliyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Bendede bu sıralar olmaya başladı oyundayken veya tsdeyken çok ping giriyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Çözüm bulamazsam klavye mause her şeyi kırıcam sinirden ya.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
Problem bendede mevcut kardeşim sürekli gidip gidip geliyor müşteri hizmetlerini aradim sorun yok diyor anlamadim gitti
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 56
-
Konu Sahibi
Bu ne biçim iştir arkadaş herkeste varmış. Ben TTNet felan da kullanmıyorum Manisadan WizzyNet getirttim alt yapı olmadığı için bu firmada sıkıntı var sanıyordum bende.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
Konu Sahibi
Dün gece dakika yerine 30 saniye de bir olmaya başladı, bazen kırasım geliyor bunu arayıp söylediğimde bizde sorun göstermiyor demekte..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Default DNS ayalarında dene.
Çözülmezse şuradaki talimatları izlersin:
https://uzmanim.net/soru/dns-sunucusu-y ... iyor/10017 ve buradaki https://support.microsoft.com/tr-tr/hel ... ice-or-res
Çözülmezse şuradaki talimatları izlersin:
https://uzmanim.net/soru/dns-sunucusu-y ... iyor/10017 ve buradaki https://support.microsoft.com/tr-tr/hel ... ice-or-res
Linklerini gizle |