Dün gece saat 01:10- 01:30 arasında ödeme yaptım mobilden 30 tl ödedim. Fakat söyle bir durum var
Benim 2 tane epostam var birisi
manisamerkez9722@hotmail.com
manisa_merkez9722@hotmail.com diye iki adet bana ait e postam var. Csduraginda _ olan kayıtlı gece _li olanı değilde normal üstteki _ siz olano yazmisim bir yanlışlık var düzeltir miyor 2 e postada bana ait gerekirse e postalara doğrulama atabilirsiniz.
Yaptırdığım ücretin panelime geçmesini istiyorum.
Bizim için önemli olan tek sorun serverim _ hesabımda eğer paranıngiden hotmaili kullanılacak derseniz o kadar serverim boşa gidecek.
Yardim ve desteklerini bekliyorum.
Ödeme yaptım kimse ilgilenmiyor !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 58
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
Bakiyemi güncellemedi ve ticket kapalı duruma getirdi bu şekildemi ilgileniyor.
Problemleri düzgün bir uslubla saygı çerçevesinde belirttim ilgilenmesi için ayaklarına mi kapanmak lazım
Problemleri düzgün bir uslubla saygı çerçevesinde belirttim ilgilenmesi için ayaklarına mi kapanmak lazım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Facebook sayfasından iletişime geçiniz, ödeme bildirimini kapatma durumunu bilmiyorum bakın içine belki yazıp kapatmışlardır.
Linklerini gizle |
omer@csduragi.com a mail atarak durumu bildirin. Yarın sabah veya pazartesi sabahı dönüş yapılır. Forum üzerinden bu sorunu çözemezsiniz.
Linklerini gizle |