yetkili lütfen bakabilirmi lütfen
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 326
bu tengari jailbreak denen şahıslar allahın her günü benim serverime gelip reklam atıyor canım sıkıldı artık banla banla yoruldum artık emek hırsızlığı yapıyorlar lütfen şunalrla bir ilgilenin herkezin swsine gidip reklam atıyorlar yeter artık .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Biz çok konu açtık bununla alakalı, sonuçlanmıyor. Banlamaya devam etmek zorundasın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 56
aynen bıktık hergun hergunmu olurmu yetkililer ilgelenirse iyi olur
Linklerini gizle |
-
herkez bundan şikayetçi yanlız sadece ben deyilimLevelsiz yazdı: Pzr Nis 08, 2018 1:05 pm Biz çok konu açtık bununla alakalı, sonuçlanmıyor. Banlamaya devam etmek zorundasın.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Yönetim ekibinize tengriSavar alin. O sadece bunlarla ilgilensin
Başka yolu yok çünkü.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
hergün geliyor kanka banlaya banlaya elim kırıldı hergün geliyorlar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Koskoca csd yetkilileri uyarmıyor birşey demiyorlar bu duruma bu kadar şikayetçi varken biz sesimizi çıkarıncada haksız yere uyarı yiyiyoruz bundan sonra forumda yokum arkadaşlar hakkınızı helal edin iyi forumlar....
Linklerini gizle |
IP karşılaştırması yaptım. Reklamı atan tengrijail kullanıcısının takendisidir. Kendisi reklamları atmadığını ve alakası olmadığını söylüyordu dimi? Bir yalan daha ortaya çıktı.
@MehmetReis- uzatır isen banlanmaya kadar gider. Bu durumlar daha evvelden de yaşandı, hiçbir işlem uygulanmadı. Onun yerine ip sahipleri eklentiler ile önlemlerini aldı. Daha sonrada bu konu kapandı. Sizinde aynısını yapmanız lazım.
Ekleme; sistemde uyarında bulunmuyor.
@MehmetReis- uzatır isen banlanmaya kadar gider. Bu durumlar daha evvelden de yaşandı, hiçbir işlem uygulanmadı. Onun yerine ip sahipleri eklentiler ile önlemlerini aldı. Daha sonrada bu konu kapandı. Sizinde aynısını yapmanız lazım.
Ekleme; sistemde uyarında bulunmuyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Yek'-ta tarafından Pzr Nis 08, 2018 1:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ekleme
Sebep: ekleme
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: ForeSTR
Çok mantıklı bunu deniyelimGozyasi` yazdı: Pzr Nis 08, 2018 1:08 pm Yönetim ekibinize tengriSavar alin. O sadece bunlarla ilgilensinBaşka yolu yok çünkü.

Linklerini gizle |