Şefo yazdı: Cmt Nis 07, 2018 1:21 am Biliyorum diyorum kardeş tölerans olabilir diye yazdım allahim ya
Csdurağı 5. İp
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Csdurağı 5. İp
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Csdurağı 5. İp
Merhabalar tabii en doğrusunu Ömer bey söyler amma velakin, bir tölerans olursa diğer insanlar da ister. Haksızlığa girer bu yüzden yapıcaklarını sanmam illa alacak kişi çıkar. Ama siz yine de panelden ticket veya facebooktan mesaj atın ki daha iyi olur buraya pek bakmıyor Ömer bey. Bir de 1 yıldır CSD de müşteri (serveri olan biri) ve 18 yaşının üstü olman lazım almak için.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 74
Csdurağı 5. İp
Arkadaş bunu yazmadan önce ben pro mod oldugunu ve tölerans olursa alabilecegimizi söyledim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 74
Csdurağı 5. İp
Ben 2 yıldır csd muşterisiyim.teşekkür ederimPoseidon* yazdı: Cmt Nis 07, 2018 10:14 am Merhabalar tabii en doğrusunu Ömer bey söyler amma velakin, bir tölerans olursa diğer insanlar da ister. Haksızlığa girer bu yüzden yapıcaklarını sanmam illa alacak kişi çıkar. Ama siz yine de panelden ticket veya facebooktan mesaj atın ki daha iyi olur buraya pek bakmıyor Ömer bey. Bir de 1 yıldır CSD de müşteri (serveri olan biri) ve 18 yaşının üstü olman lazım almak için.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd