kalkan yapa bilcek varmı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
kalkan yapa bilcek varmı
Kalkan yapılmıştır indirebilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
kalkan yapa bilcek varmı
Bu kural sadece her daim ve her zaman uyaranlar için geçerlidir, uyaran birçok kişi hayla bulunmakta ve ben gordugumu söyluyorum forum kuralları bölumunde böyle bir kural bulunmamaktadır.tengrijail yazdı: Sal Nis 03, 2018 10:04 pm @ShooTeR üyeleri uyarmak yasaktır bu size düşmüyor. bildir butonu boşuna koyulmadı oraya adam tsye gelmezse kalkanı nasıl yapacağımı nerden bileyim ben ? eklenti değil bu kalkan zevk işi adam tarif edicek bende yapacağım. olay bu
Tarifi tsden değil forum uzerinden uzun bir anlatım ilede yapabilir biz boşuna bir sıkıntı cozuldugunde burayada yaz demiyoruz mesela..
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
kalkan yapa bilcek varmı
@tengrijail Yardımlaşmak için forumu kullanıyoruz biz. Buradan gayet tarif edebilir isteğini arkadaş. Forum üzerinde en çok uyarı alan da sensin ne hikmetse.
Linklerini gizle |