Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme Hizmeti Aktif olmadı.

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen kenan57 »

Geçen Hafta pazartesi (26.03.2018) günü yönlendirme hizmeti satın aldık bize 1 haftaya aktif olur denildi ve bugun tam bi hafta oldu Ve facebook üzerinden ulaştığımız csduragina da söylediğimizde bize panelden ticket açmamız söylendi. ticket açmaya çalıştığımda ise beni foruma yönlendiriyor. ödeme bildirimi yapamıyorum. yardımcı olun... Lütfen cs70.csduragi.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Yönlendirme Hizmeti Aktif olmadı. (YEKTA OMER YARDIM)

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Listede cs70'e ait bir talep göremedim.
Tekrar ödeme bildirimi bölümünden yönlendirme istiyoruz diye belirtir misiniz ?
Ek olarak forum kurallarına uygun konu açalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yönlendirme Hizmeti Aktif olmadı. (YEKTA OMER YARDIM)

Mesaj gönderen kenan57 »

Ömer TELLİ yazdı: Pzt Nis 02, 2018 11:37 am Listede cs70'e ait bir talep göremedim.
Tekrar ödeme bildirimi bölümünden yönlendirme istiyoruz diye belirtir misiniz ?
Ek olarak forum kurallarına uygun konu açalım.
Nasıl yani.? ödeme bildirimi yap diyerek mi yollamalıyım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Evet ödeme bildirimi yap bölümünden yollamanız gerekiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

blackhawkklan
Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
Clan İsmi: BlackHawk '
İletişim:

Mesaj gönderen blackhawkklan »

kenan57 yazdı: Pzt Nis 02, 2018 10:56 am Geçen Hafta pazartesi (26.03.2018) günü yönlendirme hizmeti satın aldık bize 1 haftaya aktif olur denildi ve bugun tam bi hafta oldu Ve facebook üzerinden ulaştığımız csduragina da söylediğimizde bize panelden ticket açmamız söylendi. ticket açmaya çalıştığımda ise beni foruma yönlendiriyor. ödeme bildirimi yapamıyorum. yardımcı olun... Lütfen cs70.csduragi.com
Ticket Dediği ödeme Bildirim formunda Bir Form Oluşturup Talep İsteme :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen kenan57 »

iyide gecen hafta pazartesi ödemeyi yaptık ve bize facebookdan 1 hafta sonra aktif olucak diye mesaj dahi geldi. ve bugun bunu sorguladığımızda ise bize ödeme bildirimi yapın denildi ben de ödeme bildirimi yaptım ve 1 hafta daha beklemeye alındım. Yaptığınız işlem resmi bir işlem tamam da bana gelen mesajdan sonra ödeme bildirimi olayına hiç girişmedik. 1 hafta sonra açılcak denildi ve şuanda ödeme bildirimimden yolladığım ticket e de cevap gelmiş durumda .. gelen cevapda benim 1 hafta daha beklemem gerektiği söyleniyor. zaten ayın yarsı gitmiş durumda olucak. bu yapılana ne demek daha uygun olur. bilemiorum. [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen kenan57 »

Lütfen bi yardımcı olursanız seviniriz. cs32 yi de almış bulunmaktayım. acaba cs70 için aldığımız yönlendirme hizmetini 32 için kullanabilirmiyiz. ek panelde 2 serverımız mevcut. bizi 1 hafta daha bekletecekseniz yönlendirme hizmetini cs32 ye almanızı rica ederim , ve arzularım lütfen birazcık yardımcı olun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

kenan57 yazdı: Pzt Nis 02, 2018 4:28 pm Lütfen bi yardımcı olursanız seviniriz. cs32 yi de almış bulunmaktayım. acaba cs70 için aldığımız yönlendirme hizmetini 32 için kullanabilirmiyiz. ek panelde 2 serverımız mevcut. bizi 1 hafta daha bekletecekseniz yönlendirme hizmetini cs32 ye almanızı rica ederim , ve arzularım lütfen birazcık yardımcı olun.
Şöyle düşünün, bir ürün alıyorsunuz ayriyetten onun dlcsini alıyorsunuz. Başka bir ürün daha alınca diğer dlcyi bu ürüne eklemeye çalışıyorsunuz bu yüzden olmaz. Bekleme konusunda ilk önce ödeme bildirimi atmanız öyle başlatmanız gerekmekteydi. Ayın yarısı bitti doğru ama ne zaman aktif olursa yön o zaman 3 aylık süreyi saymaya başlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kenan57
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen kenan57 »

Bize direkt olarak Söylenen1 hafta sonra bugun içerisinde aktif olucak demeleriydi. bize ödeme bildirimi yapın denilmedi. bana 1 hafta sonra aktif olucak dediği için bekledik. şuanda sonu 32 yi de almış bulunmaktayız. ve beni bir hafta dha bekletmesi saçmalık. facebookdan ödeme bildirimi yapın demiş olsaydı bu sıkıntıyı yaşamzdık. Sizden isteğim birazcık yardımcı olmanız . kusuruma bakmayın biraz sinirliyim ama elden ne gelirki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Facebook sayfasındaki konuşmaların ekran görüntülerini alıp güzel bir dil ile omer@csduragi.com a mail atarak durumu bildirin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala