Büyük Güçler Birliği [BGB]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Normalde bu tip hareketler desteklenmez. Çünkü bazıları bazılarının arkasını kazmaya kalkışınca olaylar patlıyor ve hiç çekilmez bir hal alıyor. Konuyu silinenlere taşımayacağım, fakat ufacık bir olayda konu silinenlere taşınır. Ve sakın birlik diye de panel paylaşımı yapmayın. Herkesin paneli kendine.
Ekleme; izin verdim diye onay verdiğim anlamına gelmez.
Ekleme; izin verdim diye onay verdiğim anlamına gelmez.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Yek'-ta tarafından Cmt Mar 31, 2018 11:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Ekleme yapıldı.
Sebep: Ekleme yapıldı.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
@Yek'-ta Sadece sunucu sahipleri toplantık ufak bir konuşma yaptık bence gayet iyi bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum böylelikle clanlar arası sorunları azaltabiliriz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Hiç bir şekilde clan birleşimi yapılmayacak bunun güvencesini veririm.Yek'-ta yazdı: Cmt Mar 31, 2018 11:33 pm Normalde bu tip hareketler desteklenmez. Çünkü bazıları bazılarının arkasını kazmaya kalkışınca olaylar patlıyor ve hiç çekilmez bir hal alıyor. Konuyu silinenlere taşımayacağım, fakat ufacık bir olayda konu silinenlere taşınır. Ve sakın birlik diye de panel paylaşımı yapmayın. Herkesin paneli kendine.
Toplanmamızın amacı konudada olduğu gibi ortak fikirler.
Toplulukta özenle herkes seçilerek toplaştı teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son TaaRRuZ tarafından Cmt Mar 31, 2018 11:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Amacimiz zaten kimsenim kuyusunu kazip cs serverine zarar vermek degil kaynasmak bir ortam yaratip CSDuragini daha eglenceli bir hale getirmek.Yek'-ta yazdı: Cmt Mar 31, 2018 11:33 pm Normalde bu tip hareketler desteklenmez. Çünkü bazıları bazılarının arkasını kazmaya kalkışınca olaylar patlıyor ve hiç çekilmez bir hal alıyor. Konuyu silinenlere taşımayacağım, fakat ufacık bir olayda konu silinenlere taşınır. Ve sakın birlik diye de panel paylaşımı yapmayın. Herkesin paneli kendine.
Linklerini gizle |
Benim demek istediğim nokta şu, bir olaylar yaşanıyor ve bu olayların sonucunda sen ben oyuncumu çaldın muhabbeti dönüyor. Daha evvelden farklı bir sunucuda(CSDurağın da değil) bu tip mevzuları gördüm ve yaşadım. Ortalık karışır ise hepinizi yakarım :)
Herhangi bir sorun oluştuğu zaman bunu CSDurağına yansıtmayın.
İyi eğlenceler iyi oyunlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Yardımlaşmak ve birbirimizi desteklemek dışında herkes birbirinden bağımsız. Herhangi bir birleşme/ortaklık söz konusu olamaz. Birliğe üye alırkende seçici olacağız.Yek'-ta yazdı: Cmt Mar 31, 2018 11:39 pm Benim demek istediğim nokta şu, bir olaylar yaşanıyor ve bu olayların sonucunda sen ben oyuncumu çaldın muhabbeti dönüyor. Daha evvelden farklı bir sunucuda(CSDurağın da değil) bu tip mevzuları gördüm ve yaşadım. Ortalık karışır ise hepinizi yakarım
Teşekkür ederiz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Yek-ta nında dediği gibi biraz tehlikeli ve kolay birbirine düşülebilecek bir sistem fakat yaptığınız şey doğru yapılırsa gayet hoş tebrikler ve başarılar 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Faydası olacağı kanaatindeyiz. Birliktelikden kasıt, yanlızca destek ve dayanışmaya yönelik olduğundan menfaat söz konusu olmayacak.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: NG -> NationalS
- İletişim:
-
IMMORTAL Ailesi olarak bizde bu birlikteliği destekliyoruz.
Linklerini gizle |